新會員登記
搜索
樓主: htmoon

新手 ==== 坤平適合女士帶嗎?

亞特蘭提斯 發表於 27-4-2015 10:25
是但是男士用的
女士帶坤平會給人很MAN的感覺

咁女士應該帶咩比較合適?

有冇咩款式嚟緊值得注意?
PM我好嗎?
TAISIN 發表於 27-4-2015 16:09
咁女士應該帶咩比較合適?

象神 沙力架 觀音 山卡寨 士話LEE 都可以增強人緣
又學到野
亞特蘭提斯 發表於 27-4-2015 17:25
象神 沙力架 觀音 山卡寨 士話LEE 都可以增強人緣

學到野了
TAISIN 發表於 27-4-2015 16:11
有冇咩款式嚟緊值得注意?
PM我好嗎?

如果是新出的坤平,屈騎的派嬌是近期我覺得比較好的,最好請金符管版 而屈騎剛出的派暗,請到三符管版就一定無得輸,輸都係你自身福報吾夠 而三符管版亦有師兄已經出咗佩戴 report 派暗是沒有金符管版的,而派暗的銀符管版好吾好,我答你吾到,因為未試過,不過派暗的銀符管版供請金十分便宜,請來試下吾啱都無乜大損失 至於另一好的選擇是 龍婆添間廟屈勒霞麗剛出的坤平,最好揾到雙符管版,而供金便宜,是物值高的坤平

由於派更也的爆紅,最近出多了「重口味」的坤平,因為用有關「骨」的材料比較多,我認同 亞大的 comment, 都覺得這些牌對新手未必適合,而且供金都比較貴,所以就不介紹給你了
小小牛 發表於 27-4-2015 21:01
如果是新出的坤平,屈騎的派嬌是近期我覺得比較好的,最好請金符管版  而屈騎剛出的派暗,請到 ...

花多眼亂,多謝師兄好介紹等我有個好目標,至於見骨個D...聽到都驚驚
小小牛 發表於 27-4-2015 21:01
如果是新出的坤平,屈騎的派嬌是近期我覺得比較好的,最好請金符管版  而屈騎剛出的派暗,請到 ...

龍婆添嘅坤平,我啱啱揾權兄請咗一個,不過係屈拍靠的。
有冇箱分享下
Marron 發表於 27-4-2015 22:12
龍婆添嘅坤平,我啱啱揾權兄請咗一個,不過係屈拍靠的。

係加咗 龍婆添嘅牌碎 or 碰派粉呢 師姐, 佩帶一, 二週后, 拍張靚相上來分享下吖