新會員登記
搜索
樓主: guyguy

[坤平] 一周派暗帶後報告

恭喜師兄,請問師兄響邊間廟請架?
小小牛 發表於 25-4-2015 09:58
「咁重的事」, 吾明師兄你意思係戴兩塊牌會好重

一黎我自己覺得重,二黎我要帶一塊感受下力量,三黎而家熱著Tshirt 帶2塊會好凸晒出黎,唔係咁好
guyguy 發表於 25-4-2015 10:03
一黎我自己覺得重,二黎我要帶一塊感受下力量,三黎而家熱著Tshirt 帶2塊會好凸晒出黎,唔係咁好 ...

明白, 謝謝分享
頭像被屏蔽
師兄"有智慧 有福报" , 身體自然好 ,
         你目標 , 係咪泰佛徒 ,收風要襯早 .

恭喜師兄
恭喜師兄,希望你同女同事有下文,遲啲再報告吓發展如何吧。哈哈…我好八卦
難得師兄同塊牌咁夾,恭喜晒
恭喜師兄
tim1207 發表於 25-4-2015 15:26
恭喜師兄,希望你同女同事有下文,遲啲再報告吓發展如何吧。哈哈…我好八卦 ...

多謝關心先,我剛跟她認識冇耐,做朋友了解下先,不過帶左坤平真係推快左人緣及異性緣,仲有之前講奇趣事,諗起都回味,但重點係我報告出黎不是吹噓坤平好勁好有力,帶左咩女都有,並不是,而事實係帶左坤平之後感覺好夾我,加上我有做善事,或許坤平將我褔報推前先會發生咁開心的事,我好感謝坤平,好感謝大德高僧出的此派,好感謝我有幸得到此牌,係我一個福份,我都希望分享此報告,能給所有人得到一個啓發,人生在世有幸得到此牌又夾到你又發揮到最大功能,你一定要珍惜,要敬重此牌,心存善念它會知道的,它一定幫你一身一世,不離不棄。
TAISIN 發表於 25-4-2015 18:32
難得師兄同塊牌咁夾,恭喜晒

多謝多謝