新會員登記
搜索
樓主: SherryChan@FB

[討論] 師兄 有問題關於坤平佛牌

佢咁講 搞到我好驚自己帶緊陰牌
SherryChan@FB 發表於 18-4-2015 19:37
銅鑼灣個人仲話 拎完我個牌 仲話要即刻帶返個澤度金保住自己

重點所在,如果係陰,佢應該叫你請走個牌,點解佢嘅方法係叫你再請多塊牌嚟保護自己呢?都唔make sense,  好似叫你keep 住食毒藥,但只要你再買解藥keep 住食返就ok.  仲要係幫襯佢買喎
SherryChan@FB 發表於 18-4-2015 19:37
銅鑼灣個人仲話 拎完我個牌 仲話要即刻帶返個澤度金保住自己

我唔識分正定陰,但睇你的故事就覺得你塊牌真係好勁。
tim1207 發表於 18-4-2015 19:45
重點所在,如果係陰,佢應該叫你請走個牌,點解佢嘅方法係叫你再請多塊牌嚟保護自己呢?都唔make sense,  ...

我估係個牌商戴返件jtk保護自己
tim1207 發表於 18-4-2015 19:45
重點所在,如果係陰,佢應該叫你請走個牌,點解佢嘅方法係叫你再請多塊牌嚟保護自己呢?都唔make sense,  ...

樓主意思會唔會係個店主話掂到樓主塊牌 自己要帶返個澤度金
Hayashi999 發表於 18-4-2015 19:49
樓主意思會唔會係個店主話掂到樓主塊牌 自己要帶返個澤度金

又係喎,如果咁的話就係想sell佢個jtk好勁,曲線銷售,哈哈哈哈
樓主帶左幾耐,去銅鑼灣呢件事之前有冇因為帶過塊坤平而覺得有周身唔聚財既唔舒服感覺。
tim1207 發表於 18-4-2015 19:54
又係喎,如果咁的話就係想sell佢個jtk好勁,曲線銷售,哈哈哈哈

係囉 咁其實大家覺得樓主塊牌係正定陰 好有興趣知 各位師兄高人點睇
TAISIN 發表於 18-4-2015 20:00
樓主帶左幾耐,去銅鑼灣呢件事之前有冇因為帶過塊坤平而覺得有周身唔聚財既唔舒服感覺。 ...

都帶左成個月 我做行街推銷 都好順利 但如果係陰牌我就唔敢再帶
Hayashi999 發表於 18-4-2015 20:01
係囉 咁其實大家覺得樓主塊牌係正定陰 好有興趣知 各位師兄高人點睇

樓主件牌係龍普添原廟 屈la ha rai 法門師承龍普添