新會員登記
搜索
查看: 1924|回復: 26

[組合] 我最新同最鐘意嘅佛牌組合

見有師兄分享龍婆屯2495坤平佛牌,我又忍唔住要分享一下。
介紹下先~~ 中間係 2506 有頭有面崇迪,右邊係 龍婆屯 2495 前坤平後古曼,左邊係 龍婆了 2537 財龜。
話說有日係“老佛牌聖物拍賣場“閒逛,見到權兄出讓崇迪,好合眼緣,立即恭請!過咗兩日,見到有師兄個post話:“權兄好介紹,帶了半個月龍婆了財龜經歷!“ 睇完覺得,嘩!正喎!咁啱權兄有出讓!!!唔洗諗喇~~~
又過幾日,見權兄介紹龍婆屯坤平,正所謂,好師傅,好材料,於是忍唔住。。。
就係咁,我不知不覺中,已中權兄毒~~~
話時話,坤平我只帶咗兩日,忽然今日約到個好多年無見嘅舊同學聽日食飯聚舊!開心到呢~~~
多謝坤平,多謝權兄~~~
下一目標:派更也坤平!加油加油!!!

崇迪 坤平 財龜組合1.png
崇迪 坤平 財龜組合2.png

評分

查看全部評分

派更也正呀!

係呀!如果可以恭請到一面就好喇!
多謝分享

權兄d毒真係.... 好難抗拒
不過財龜都幾重 會不會不平衡
Heabatov 發表於 18-4-2015 00:34
權兄d毒真係.... 不過財龜都幾重 會不會不平衡

唔會呀,坤平都有返咁上下,帶得好開心呀~~

多謝回覆
多謝權師兄~~~
多謝分享,,龍婆了財龜正呀
extreme 發表於 18-4-2015 00:59
多謝分享,,龍婆了財龜正呀

多謝回覆。三個牌都好正正呀~