新會員登記
搜索
查看: 1151|回復: 7

[討論] 戴咗象神後有D唔順

特登淨係戴一塊象神試下,戴完冇耐就同啊媽嗌交,家冷戰中……公司又有D嘢唔順……請問我係咪同象神唔夾?求各位師兄指教……
咁樣好難去評論夾唔夾,工作上有阻滯好平常,但同阿媽嗌交就一定唔得啦,唔好講話帶咗象神會同阿媽嗌交,而係同阿媽嗌交象神又點會保佑你呢?

評分

查看全部評分

有些牌戴咗之后係會使佩帶者的性情有改變, 例如個人會比較燥 至於順吾順 e + 嘢, 好難用單一事件來說明到什麼, 要試帶多幾次/幾日來看看情況如何, 例如有些佛牌會有「排毒」現象, 開頭帶係會黑仔的 不過就真係無乜聽過帶象神牌會有排毒的情況出現, 建議 師兄不妨帶多幾日, 如果都係覺得帶得諸事不順, 周身吾妥嘅, 咁可能你真係同象神吾夾, 咪換另一法相嘅牌來帶囉

評分

查看全部評分

我都帶緊象神同拉胡,我就無乜唔好嘅事發生,公司有時同同事間有點唔順,咪做好自己野囉!呢d事總會有嘅,師兄唔洗太介懷嘅,平常心得㗎喇!so far 我帶過澤獨金,四面神,象神,拉胡都無話唔順。我覺得只要你個人係善心,天神一定保佑你嘅。真係覺得呢排好唔順,去放生吖,會好d㗎!不過呢,無論發生咩事都好,同媽媽道歉啦。百行以孝為先,要孝順父母呀!

評分

查看全部評分

會唔會係咁岩? 唔關牌事?
觀摩多幾日,再評論吧
師兄近況如何?家人關係有改善嗎?
花無百日開,人無百日好.多等几天吧..