新會員登記
搜索
樓主: hook282000

[爆料] 香港佛牌界又一敗類!!!

火... [複製鏈接]
好人好姐!邊度有人搞到你!你自己咁有料就唔洗
揾人幫你攞嘢啦!人地平D呀?仲咁大聲,唔識又要
扮識!又冇禮貌,我叫人哋攞嘢都比咗錢先啦,先可以大大聲啦!
係咪人哋欠咗你呀?我哋香港做嘢前,報價都收錢啦!
你仲要開到自己嗰牌頭係泰國佛牌界高手,行家!
依家你自己睇到你自己都知道,係你D好嘢,好馨香咩?

評分

查看全部評分

tarot係果條友仔
呀!我都仲未找數比你呀!師兄!可以等到下年嗎?(泰國年)
gmg168888 發表於 27-3-2015 02:33
呀!我都仲未找數比你呀!師兄!可以等到下年嗎?(泰國年)

冇問題,你講得出,我等得到!
hook282000 發表於 27-3-2015 02:42
冇問題,你講得出,我等得到!

爭十幾曰姐!今次由  馬拉  飛曼谷!白咖啡 岩吾吾?
gmg168888 發表於 27-3-2015 02:49

可以試下又唔駒呀~~
gmg168888 發表於 27-3-2015 02:49

係喎,我唔記得你幾多號嚟
wahtung 發表於 27-3-2015 02:15
好人好姐!邊度有人搞到你!你自己咁有料就唔洗
揾人幫你攞嘢啦!人地平D呀?仲咁大聲,唔識又要
扮識!又 ...

都係嗰句啦,唔要咪講聲囉,好閒啫!
最討厭人地作故仔!
thx for share
之前同佢攞過牌,價錢貴過出面都唔緊要,最慘就係見你攞平牌,賺得唔多,就一味死拖爛拖,又話唔得閒,又話病,冇時間出黎交收咁話,前後攪左個成個禮拜仲要就哂佢地點時間先交收到……同埋佢根本好多牌都冇貨係手,純粹係copy人地既相,到有人要先

評分

查看全部評分