新會員登記
搜索
樓主: BKA

[分享] 世風日下之 Instagram/Facebook 牌商

屈一10000尊平民版
KongTsui@FB 發表於 6-4-2015 02:52
Sorry,剛才按錯制,現在更正番,先講講:網上流傳是2000尊的,宜9000尊是一位屈當內的和尚告訴我的,他說外 ...

既然師兄咁肯定
9000尊就9000尊啦

你話所有牌都係屈當寺廟既和尚比你既....
咁你D相全部你自己影??
呢位泰國師兄既相係佢偷你你偷佢??
抑或你就係佢?定係你同佢又係partner??

11131110_1568352260108170_1636159069_o.jpg 11131065_1568352253441504_582626157_o.jpg

11068313_1568352343441495_1998158394_o.jpg 11086206_1568352326774830_125947093_o.jpg

11141712_1568352240108172_573232154_o.jpg 11103615_1568352206774842_1035502894_o.jpg

宜我出的所有屈當牌都是屈當廟內的和尚提供給我的,所以圖片的質素是有限

噢!我明啦
戈個泰國師兄D相都係屈當廟內的和尚提供既!
BKA 發表於 6-4-2015 19:43
既然師兄咁肯定
9000尊就9000尊啦

師兄,話明是屈當和尚提供又點會係我自己影呢?相也不是偷的,是他給我放的、有問題嗎?還有,9000尊不是我自己想出來的,是屈當內的和尚告訴我的,師兄我都跟你說了如還有懷疑可直接跟我回泰國去屈當親口問主持的。
BKA 發表於 6-4-2015 19:46
宜我出的所有屈當牌都是屈當廟內的和尚提供給我的,所以圖片的質素是有限

噢!我明啦

奇實呢,師兄,你指泰國果位師兄呢就是屈當內我認識的其中一位和尚來的囉。
KongTsui@FB 發表於 6-4-2015 20:03
師兄,話明是屈當和尚提供又點會係我自己影呢?相也不是偷的,是他給我放的、有問題嗎?還有,9000尊不是 ...

不用啦。我都無必要同你去証實9000尊真與假
網上資料層出不同
你所提供的資料亦可以比網民們作為參考
至於你話相片係屈當和尚提供比你
就,,,,
KongTsui@FB 發表於 6-4-2015 20:06
奇實呢,師兄,你指泰國果位師兄呢就是屈當內我認識的其中一位和尚來的囉。 ...

姐係個位屈當和尚開個wechat facebook 放牌?!

BKA 發表於 6-4-2015 20:12
姐係個位屈當和尚開個wechat facebook 放牌?!

和尚在Facebook or wechat 放牌都有問題嗎?師兄,難道你又不知道他們是可以這樣做的,宜我在泰國認識賣牌的和尚也不只一個,不過可能係你未夠了解先至覺得愕然,也難怪的。
KongTsui@FB 發表於 6-4-2015 20:16
和尚在Facebook or wechat 放牌都有問題嗎?師兄,難道你又不知道他們是可以這樣做的,宜我在泰國認識賣 ...

不愕然不愕然
我之前都托呢個"泰國和尚"幫我買左20個佛牌盒
但我估唔到他是個和尚
咁現今既和尚原來都唔幾唔得閒
既然師兄100%肯定所講既野係正確
咁我唯有相信師兄啦
沒緊要呀師兄,我都只是想攪清楚件事,希望你也不要放在心上,以後有機會大家可以交流下的,最緊要和氣收場。謝謝你