新會員登記
搜索
查看: 6690|回復: 28

[坤平] 唔神化,確確實實感受到坤平力量,龍婆sakon坤平初體驗!

接觸佛牌是由我去泰國旅遊開始的,當時在旅遊廟買牌交足學費,講起都是血和淚的經歷。現時自己身邊請了不少佛牌,但是靈驗度確實麻麻地。真正讓我感到佛牌力量的就要數一塊新牌:龍婆sakon2555金面! 今年新年初六請的,以前見到坤平法相一d都無覺得靚仔,但是2555的金面,讓我眼前一亮,尤其是挨近聞一下會有香味!大概帶到年初十二,公司未正式開工就有客戶聯繫我下訂單,接著就系以前單位的銀行主任聯繫我,最讓我出奇的是以前中學的同學亦主動聯繫我,還有其他朋友聯繫我,從帶呢塊牌到衣架差唔多二十日,聯繫我的人確實多左,最重要的是多出了的呢d人系我呢兩年來平常極少幾乎無聯繫的朋友,你地話系米坤平的力量?另外招財方面:開年到衣架LED生意額已經超二十萬了。而且有個之前失左的大客落翻單,雖然渠暫時羅貨唔多,但是同渠的關係好左唔少!我還是記得果句話:有人緣就有生意做!接下來我念住做翻d善事回報下,唔想透支自己的福報!PS,個牌我當時請左兩塊,一塊金面、一塊血紅草,價錢亦是我甘多牌中最低的!早d知道龍婆sakon就好,估計龍婆Tim的坤平會更厲害,下一個目標系渠啦@,還有一個同大家分享下:其實帶牌心態好重要,我帶牌一般都唔會每日念住個牌會帶比我點樣的好事,因為我覺得帶佛牌最重要是做好自己,可以幫人就幫下,做d力所能及的善事。我感覺到佛牌會慢慢帶比你好運或者幫你早日擺脫人生低谷。至於坤平佛擋險的功效,就系真希望永遠無用到,第一次交功課

補充內容 (22-3-2015 02:02):
還有同大家講下,LED行業開年行情一般,好多同行話岩開年無乜單,所以超二十萬訂單,我已經算滿意了。另外系帶左坤平後十日,有貴人提點我

評分

查看全部評分

其實帶牌心態好重要.....講得好!....所有正廟.正師父...都糸好牌!...多行善.

評分

查看全部評分

多謝分享
所以我都好鐘意坤平。多謝分享!
記得要多做善事,幫助其他人
師兄懂得感恩就很好
支持分享~
sakon師傅的牌,真係好牌。

認同師兄尾段講,做人做事,真係靠自已的言行態度。
運氣係要,但無得強求。

師兄心態很正面 持善念,善心,一定有運行
好認同你個人分享"帶牌心態好重要"
頭像被屏蔽
恭喜師兄終尋到"真愛" ,
如果有照片附上, 讀者更开心