新會員登記
搜索
樓主: kikiki

激死我~ 我要發洩呀~

danielchung 發表於 20-3-2015 13:58
陰朋友就保持距離好D,如果你勸過佢都唔聽,呢D係佢既業,你都無法

其實唔駛嬲,佢要愚痴都無計,想救都無 ...

師兄... 你講得無錯... 最近唔知因為咩原因連新識既朋友都係供陰既... 我都覺得有D 9唔搭8... 不過我會出聲講果D都係識咗好耐既朋友, 只係之前無講開我有帶牌, 所以無傾過呢D問題... 我唔捨得遠離佢地既原因係因為識得太耐喇... 亦唔希望因為大家信仰唔同而攪到連朋友都無得做... 咁樣好唔值呀... 除咗呢個問題之外, 我地大家都好鍚大家架...

阿樹TEI 發表於 20-3-2015 14:02
KI姐~~~~~你要做菩薩引導佢地行正道呀

樹兄... 佢地念力太強... 我愛莫能助... 只希望佢地能夠早日覺悟啦...
Marron 發表於 20-3-2015 14:02
支持一下先!
希望師姐既朋友終有一日明白供陰既壞處,早日回頭
唉!好人好姐做乜借大耳窿呀。。 ...

Thanks Marron...
BlackCatKer@FB 發表於 20-3-2015 13:47
陰物禍害多
可惜唔人人知

師兄講得冇錯,陰牌禍害多,唔係個個識!你寧願請啲希臘愛神邱比特法相愛神伽摩抱羅蒂這些非常另類既飾物。
但可惜師兄你得半桶水就自以為事,或者你年紀輕見識小太易信人比別人誤導都唔出奇!
製造這個飾物的阿贊前難道你相信他那套什麼天神法是正法?
不學巫術不如多上Unite學習吧!

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
多謝发文提点其他師兄
韋拿 發表於 20-3-2015 15:30
師兄講得冇錯,陰牌禍害多,唔係個個識!你寧願請啲希臘愛神邱比特法相愛神伽摩抱羅蒂這些非常另類既飾物 ...

呢位阿贊,化左裝定面無血色,?見到都唔開胃,如果有人見到覺得舒服既,應該都無得救.仲要歐亞文化crossover,都幾好想像力,
不如出隻和路迪士尼既小飛象神加米奇老鼠做 吐寶鼠相信會吸引d

評分

查看全部評分

多謝分享……陰人同陰牌都要遠離

第一眼看到個主題, 仲以為有人講鹹顯嘢添

師姐不妨引導你的朋友多些上來 Unite, 吸收下 Unite 嘅正氣, 希望終有一日自己明白供陰嘅禍害 la 戒毒有戒毒所, 戒賭有戒賭熱線, 戒酒有戒酒輔助團體 惟獨戒陰物就等同戒煙, 只能夠俾多d 有關禍害資訊給供陰者看, 讓他/她們明白自己供陰是如何「高危」 而希望他/她們終有一天覺悟, 要有好的福報, 還是乖乖的聽 佛陀的教誨吧      
jimcy 發表於 20-3-2015 16:04
呢位阿贊,化左裝定面無血色,?見到都唔開胃,如果有人見到覺得舒服既,應該都無得救.仲要歐亞文化crossover, ...

我聽有位師兄建議做美少女戰士加獅身人面像和合in cool,簡直意想不到
韋拿 發表於 20-3-2015 17:00
我聽有位師兄建議做美少女戰士加獅身人面像和合in cool,簡直意想不到

果位師兄真係創意無限