新會員登記
搜索
樓主: 韋拿

[分享] 老鼠喝貓奶三期

Marron 發表於 20-3-2015 13:46
啱啱問完谷歌哥呢隻老鼠喝貓奶係乜東東,谷歌話:效果係增加吸引力,讓人迷戀你,吸財,挽回愛情、讓對方回 ...

哈哈哈

邊有咁易架︰增加吸引力,讓人迷戀你,吸財,挽回愛情、讓對方回心轉意、更聽話,咁帶左咪無得輸?即係八兩金咁款帶左都變吳彥祖?

吹到咁勁,正常智商既都諗一諗啦,請果D人唔通係……
danielchung 發表於 20-3-2015 14:05
哈哈哈

邊有咁易架︰增加吸引力,讓人迷戀你,吸財,挽回愛情、讓對方回心轉意、更聽話,咁帶左咪無得輸 ...

好一句 “八兩金帶左變吳彥祖”
danielchung 發表於 19-3-2015 19:34
又有?相信高質素嘅unite版友都知呢個係咩嘢料子

高質素Unite版友當然唔會請啦,最怕比舊人誤導,相信我係度都寫得好清楚,Unite版主係唔會賣
c8kin 發表於 19-3-2015 19:53
今期無油喎 , 他不贊班友就好做好多啦

所以出現假牌既機會更大
RickyLam@FB 發表於 19-3-2015 23:52
其實我唔知呢塊牌有啲乜吸引力, 邪惡之堡一大堆,仲有啲女仔請添, 又唔係靚, 有油又似陰牌, 冇油又唔見得靚, ...

因為無良牌商吹捧,以及有人用特殊身份去賣,所以好多人以為係好野,講真好既牌Unite大把,有資料有驗證卡仲有人監管,唔會好似出面咁請完都唔知果件係咩黎
受教了
第三期真牌要到四月先出廟!咁快有假???