新會員登記
搜索
樓主: LarryNg@FB

[坤平] 又來分享丫讚仲2497-(錢也叻)坤平

師兄!禁你供請價系多少呢?
供金2800澳門元,這個價可以嗎,
其實這個店會比其他店貴一點,我喜歡去的原因是他們一塊陰牌都冇
LarryNg@FB 發表於 12-3-2015 23:35
供金2800澳門元,這個價可以嗎,
其實這個店會比其他店貴一點,我喜歡去的原因是他們一塊陰牌都冇 ...

這個店主連佛牌資料都可以搞錯, 吾夠專業啊 但正如你所說, 可幸的是他無賣陰牌, 至於供金, 以這塊牌的新舊程度, 尚算合理, 但就一定貴過係 Unite 請
店主搞錯?,,人地唔會搞錯架,,,兩個可能性,,第一係蝦我唔識野,但佢又冇收我2497坤平價...第二可能佢覺得成功佛比較舒合我,所以出成功佛比我
頭像被屏蔽
有師傅佛牌跟出跟入 , 一路平安 !
小小牛 發表於 13-3-2015 09:55
這個店主連佛牌資料都可以搞錯, 吾夠專業啊  但正如你所說, 可幸的是他無賣陰牌, 至於供金, 以 ...

都系老牛!專業D!
老牛
gmg168888 發表於 13-3-2015 16:43
都系老牛!專業D!

vicheen兄個d 先叫專業 我 e d 叫老而不
多謝分享
小小牛 發表於 13-3-2015 21:24
vicheen兄個d 先叫專業 我 e d 叫老而不

小弟都係學習中,多謝師兄抬舉。