新會員登記
搜索

我的寶貝兒子拿走了我的火機~

電飯煲焗蛋糕 發表於 17-9-2011 17:36
下次不如試o下唔理佢,睇o下個仔會點
xd
同埋俾佢搖o既感覺係點架?

果種感覺係唔同架... 係好似全身好震, 好急促, 有d暈暈地咁, 但係又唔係頭暈... 好似有人起勢搖您咁... 心裡面第一個感覺, 我衝口而出就同表弟講, 話阿仔叫我地走... 個感覺行左1min之後先散...
各位, 我想問吓d一粒粒既香可以係邊度買? 果d碟又可以係邊度買? 謝謝

嗯嗯
早幾日我陪朋友去左睇牌,佢請左個牌係有一個姐姐,一個古曼童,一個古曼麗!我同佢都好鐘意,拎上手已經覺得好好力,我諗如果供得好,佢個牌真係不得了
好奇異分享
ROBB 發表於 17-9-2011 21:37
好多龍婆/ 阿贊造D古曼都有神奇事蹟~ 信一定有, 唔信話會飛都無用~ 有說感應到是緣份, 但感應不到就是自身罪 ...

哇,個袋有冇掉到呀?
真係要keep起留念呀
好堅呀
neac 發表於 17-9-2011 21:43
佢咁耐係搖過我一次, 唔知係咪無供香, 所以冇力郁... 平日剩係我食乜, 佢食乜, 仲要係一齊食... 都有俾d糖 ...

我聽師傅講,俾完古曼o既野,味道係會冇咁好
neac 發表於 17-9-2011 21:58
各位, 我想問吓d一粒粒既香可以係邊度買? 果d碟又可以係邊度買? 謝謝

一般衣紙舖都有架喇
電飯煲焗蛋糕 發表於 17-9-2011 22:14
我聽師傅講,俾完古曼o既野,味道係會冇咁好

我次次同佢講話一齊食, 佢就起勢咁食... 唔俾佢食果d就開左放幾曰都無事... 話隨便食果d餅, 我一開袋就已經淋晒...
{:6_327:}