新會員登記
搜索

我的寶貝兒子拿走了我的火機~

了解了解
我自己也考慮了很多年才行動
我之後同表弟即走, 之後佢就無再震喇
師兄,有咁既經歷真幸福,仲有冇諗住再請呀?
neac 發表於 15-9-2011 19:58
我個仔都好乖... 乜都無做過
除左前2晚諗住同表弟o係公園傾計, 點知未坐定, 佢就係咁搖我叫我走. ...

我d仔女都好乖,除左見到鍾意既野會整到我頭暈之外...{:6_296:}
佢地冇搖過我呀,不過我知佢地係度架!
那麼師兄(還是師姐?)對自己兒子的感應算是強啦
我的仔女還沒有做過什麼呢{:6_296:}
neac 發表於 17-9-2011 01:12
我之後同表弟即走, 之後佢就無再震喇

下次不如試o下唔理佢,睇o下個仔會點
xd
同埋俾佢搖o既感覺係點架?
同有個人搖你一喊一樣?
vespawai 發表於 17-9-2011 12:31
師兄,有咁既經歷真幸福,仲有冇諗住再請呀?

應該會再請,但係....可能未必係古曼
可能請個姐姐都唔定
lams04 發表於 17-9-2011 17:35
那麼師兄(還是師姐?)對自己兒子的感應算是強啦
我的仔女還沒有做過什麼呢

其實就只係o個一日先有咁o既感覺~
o個日係中秋節~
放工之後我同朋友去左 BBQ
我o係心入面同小朋友講 "你地可以任食, 不過生o既同埋牛肉就唔得"
之後就發生呢件事

我諗返有d師傅話...供古曼係要好熱o既飯菜, 因為佢o地係要""氣""
有"氣", 佢o地就會"大力"~
我朋友話...""唔o岩下次去打邊爐, d""氣""仲勁""

o個日之後就一d事都冇再發生過~
睇o黎可能真係要試試打o下邊爐
哈哈哈哈~
lams04 發表於 17-9-2011 17:28
我d仔女都好乖,除左見到鍾意既野會整到我頭暈之外...
佢地冇搖過我呀,不過我知佢地係度架!

通常佢o地會要你買咩??
電飯煲焗蛋糕 發表於 17-9-2011 18:27
其實就只係o個一日先有咁o既感覺~
o個日係中秋節~
放工之後我同朋友去左 BBQ

打邊爐,正喎
咁都俾你個fd諗到{:6_296:}