新會員登記
搜索
樓主: kikiki

借咗我個佛牌比朋友之後....

...

天氣凍....冷天氣...熱脹冷縮....自然科學....

知道師兄.... 我想將成件事既過程講出黎等各位比D意見.... 因為我都係一知半解.... 需要聽吓你地意見先知點做喔....
kikiki 發表於 6-3-2015 14:03
師兄...成件事係咁既...借比佢果個牌原先係我幫朋友請既, 點知請完返黎佢又縮沙, 我自己都好鐘意咁咪留起 ...

根據這張相, 你借俾你朋友個塊是否 龍婆澤南的自身牌呢 如果是, 正到爆 la, 叫你朋友不用除, 繼續帶唷
其實會唔會係對號入座呢? 杯底成個爆左,意外黎遮,唔好放係心!
因為我都試過又係戴左個新請嘅牌!
不過就唔係陰牌

我睇過你之前d相 都係正牌 應該無問題 唔洗擔心
這d情況可能行常運勢問題 人人都會遇到
之於隻杯 咁厚既杯 根本唔應該落熱水 之前唔爆 唔代表一定唔爆 呢個係物理現象

如果咁黑 通常有一個可能性 你問下佢之前有冇失去過嬰兒 又無做法事超渡佢
tim1207 發表於 6-3-2015 13:42
師姐真係與佛有緣,可以同我哋分享好多事蹟。
如果你相信爆水杯事件係因為牌嘅關係,而你又想幫你朋友,應 ...

收到師兄... 我真係想幫佢呀... 如果佢所帶緊既真係陰我相信佢都唔想既, 只係因為唔識比人昆...(同佢傾過佢都係反陰既),  至於爆杯係咪關個牌事... 其實我都唔知呀... 或者係咁啱得咁Q... 反正我同佢講一大堆野都係唔想佢驚... 始終帶咗我個牌後又爆杯又病對於佢黎講都唔係咁好... 另外我都想佢同我上寺比亞贊睇睇呀... 多謝你既意見...
小小牛 發表於 6-3-2015 14:13
根據這張相, 你借俾你朋友個塊是否 龍婆澤南的自身牌呢  如果是, 正到爆 la, 叫你朋友不用除,  ...

師兄真眼利...
亞特蘭提斯 發表於 6-3-2015 14:21
我睇過你之前d相 都係正牌 應該無問題 唔洗擔心
這d情況可能行常運勢問題 人人都會遇到
之於隻杯 咁厚既杯 ...

唔該晒師兄... 佢無唔要過BB...

感激各師兄既回覆.... 其實我只怕我好心做壞事唔應該借個牌比佢帶, 既然可以咁我都安心D... thank you thank you...  
kikiki 發表於 6-3-2015 14:38
感激各師兄既回覆....  其實我只怕我好心做壞事唔應該借個牌比佢帶, 既然可以咁我都安心D... than ...

梗係吾會好心做壞事 la, 你借這塊 龍婆澤南嘅自身牌俾我, 我會一個吾該叫你送埋俾我添呀

爆杯事件已經如其他大師兄所解說

帶一塊新佛牌會頭痛係有可能出現嘅, 我識得一個變泰佬, 佢每帶一次新佛牌就一定會頭痛一個星期, 萬試萬靈 又如 阿樹版主, 佢一稍為接觸偏陰性的牌就會頭痛 但當然, 龍婆澤南是禪定修行很高旳僧人, 他的自身牌正過吾正, 正能量到爆, 阿樹版主就有一個個案, 是這塊龍婆澤南自身牌如何惡鬥陰牌的陰靈, 等佢大哥係泰國番來, 你問下佢就知

至於借自己的佛牌俾別人帶, 一般來講, 只要你自己吾介意, 是不用對塊牌交代/講對吾住的, 特別係師父自身牌, 師父只會想幫人, 又點會介意呢除咗一種情況, 如果你戴咗澤度今的牌一段時間, 然后想送番出去, 咁你就要同澤度今天神(吾係同塊喎)講聲, 以示尊重

評分

查看全部評分