新會員登記
搜索
樓主: marcotkd0201

[求助] 請佛牌建議

火.. [複製鏈接]

好, 等我又爬爬文先, 謝謝了!{:1_1:}
vespawai 發表於 18-9-2011 02:15
我個人認為,魯史成願快,又易夾,你可以考慮下既!

Vespawai 兄: 想問如果是魯士, 澤度, 四面 or必打, 初戴時又會否好似其他朋友所講出現黑仔既情況(例如祟笛, 拍勁等)? thx
澤度金一定會黑仔一段時間但後來會好
marcotkd0201 發表於 18-9-2011 14:10
Vespawai 兄: 想問如果是魯士, 澤度, 四面 or必打, 初戴時又會否好似其他朋友所講出現黑仔既情況(例如祟笛 ...

擇獨琴同必打有機會,因為同你除障,四面神就小見會咁,魯史就未試過
明白, 原來如此, , 咁拉壺又如何呢 ?再謝再謝!
marcotkd0201 發表於 18-9-2011 16:02
明白, 原來如此, , 咁拉壺又如何呢 ?再謝再謝!

拉胡可助你隔晒d小人,做事順利,可助你升運
vespawai 發表於 18-9-2011 17:03
拉胡可助你隔晒d小人,做事順利,可助你升運

但會唔會出現初戴時黑仔既情況架?
marcotkd0201 發表於 18-9-2011 17:27
但會唔會出現初戴時黑仔既情況架?

代答:初期會有黑仔現像,是正常是消業障,但會慢慢好轉

評分

查看全部評分

似乎大部份牌都會出現這情況, 對嗎? 明白既, 係你既, 始終歸番你….希望所指既黑仔, 唔係咩大單野, 同埋唔會好長, 頂得住啦{:6_319:}
marcotkd0201 發表於 18-9-2011 17:45
似乎大部份牌都會出現這情況, 對嗎? 明白既, 係你既, 始終歸番你….希望所指既黑仔, 唔係咩大單野, 同埋唔會 ...

對啊,有時候真係要睇人之前做佐幾多業啊,用我嗰例子我初初戴澤度金黑足三嗰月,後來我多做善事先致慢慢嗰運好啊