新會員登記
搜索
樓主: hinson2013

想問問這個師傅做法事勁唔勁

hinson2013 發表於 2-3-2015 22:45
咁我耍轉去邊到講.... THANKS

..不如禁....   小弟新手  請問       亞贊X..是否正派亞贊?請指教!      禁好吾好D?    先了解   [[人]]]     再去  了解[[[事]]]
gmg168888 發表於 2-3-2015 22:45
師兄!你好!你想做乜..法事呢?

和合....
坊間大多牌商都吹噓乜乜阿贊做法事成願能力高,法力高強,如果有料係泰國都忙得不可開交,仲駛過黎香港同你做,新手都要有分析能力,做法事搵龍婆,請牌請正牌,事前做好資料搜集

評分

查看全部評分

小心老千!   其實你已經  撞到左  老千

評分

查看全部評分

與其信和合法事幫到自己,倒不如多結善緣!

頭像被屏蔽

強求怎麼,人生無常,姻緣早註定
若然一埸法事可以,我就妻子,二奶,三四奶
頭像被屏蔽

用法事「做」出來的感情, 你真的要嗎, 還是你只是想得到對方的肉体
師兄… 三思係咪真係要做和合呀…. 而家既你可能承受緊心痛,難過既時候, 但係捱過就無野架喇… 相信自己能夠做得到… 如果你係一個好人,佢唔要你係佢唔識貨呀… 放心...實會等到個愛你鍚你既… 唔洗急…或者他日當到遇到你既mr/ms right, 你會感激呢一課架....
絶對明白喺低潮期聽到有人可以幫到自己想要既野隻眼一定發光, 但係行陰法有如賭徒, 開波比D甜頭你(做法事/拜陰快成願), 跟住越賭越多越賭越大(覺得有幫助, 投入拜陰法), 最後輸到PK攪到一身蟻(自身公德不夠還, 連慮到家人),咁又何必呢…唔知你有無扒文既習慣, 呢D事真係聽唔小架, 有時間可以去陰牌的禍害果度睇睇再決定係咪真係要咁行啦... 人唔清醒既時候好易做錯決定...
而家可能講咩你都聽唔入耳, 但係回覆你既師兄和我大家都互不相識... 所有unite 既members只係唔希望見到再有人因為拜陰而出事架咋.... 點諗點行無人幫你決定到...
不如試試做好自己, 出去識多D朋友, 自身好, 好事就黎架喇… 更加希望你既視綫可以放遠一D, 唔好短視… 加油呀…祝你快D企返喺身啦....