新會員登記
搜索
查看: 5792|回復: 7

[求助] 點解咁既

不知為什麼拍賣不能 , 是不是有出售了假的東西 , 應該不會吧 ..............

還是資料上有出錯了 ?

還有我不能在善拍區拍聖物

你仲好意思話係慈拍區 拍聖物? $110條數你都走
http://www.unitehk.com/forum.php ... 10&page=1#pid690425

http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=36626
無論你咩原因 當時有困難好 , 唔記得入數好 , 唔滿意個交收方法好,以下係本網提供比你既方法,

Plan A - 舊AC BAN, 所有新AC永久無權使用Unite拍賣場 如希望拍賣佛牌可選擇其他網上平台
Plan B - 舊AC BAN, 所有新AC永久-1交易分 等其他人知道你有放飛機既紀錄 小心防範 , 可正常使用Unite拍賣場
Plan C - 把當時的拍賣價傳入該機構 見收據恢復正常權限 交易分不作扣減

處理公正,飛機行為不可取。

想問句如果有-1交易分嘅人士落標,原牌主可否有權取消佢嘅出價? 如果只係有負分紀錄而佢哋又可正常使用拍賣區,咁樣原牌主都控制唔到風險做唔到防範,我覺得負分人士可以照樣落標,但拍賣牌主應該有決定權取消佢哋嘅出價與否,咁樣會公平啲。

評分

查看全部評分

原來係你........
tim1207 發表於 28-2-2015 10:37
處理公正,飛機行為不可取。

呢個方法都唔錯 可以考慮下 但暫時類似既人士為數不多 所以可以比多少少時間研究
亞特蘭提斯 發表於 28-2-2015 11:35
呢個方法都唔錯 可以考慮下 但暫時類似既人士為數不多 所以可以比多少少時間研究 ...

無錯,各位管理員可研究吓。
係喎,雖然-1,但又無咩嘢限制,咁同0又無分別,多謝提出

我都有少少建議,希望可以集思廣益:

可提供選擇比賣家,如不接受負分者競投,即負分會失去某些權利

danielchung 發表於 28-2-2015 14:02
係喎,雖然-1,但又無咩嘢限制,咁同0又無分別,多謝提出

我都有少少建議,希望可以集思廣益:

Good idea,  賣家可以有權利出貼時指明不接受負分人士落標。