新會員登記
搜索
樓主: ShinHO@FB

[討論] 如果一塊正牌,曾經同陰牌放埋一齊,會唔會影響塊正牌既法力?

ShinHO@FB 發表於 26-2-2015 13:24
版主可唔可以講多少少?

eg 暫時性/永久性,力量減弱/喪失?

正牌會自動對供陰者失去作用 而不影響其他人士
如懷疑對佛牌有所懷疑 建議不作恭請 或恭請後請法師加持/洒淨

評分

查看全部評分

話說之前放左塊正牌比一個人
後期發現原來佢係供陰
之後我真係非常後悔
好似浪費左塊牌咁
希望個位師兄可以迷途知返

** 利申: 個位師兄不是本壇牌友 **
亞特蘭提斯 發表於 26-2-2015 14:02
如懷疑對佛牌有所懷疑 建議不作恭請 或恭請後請法師加持/ ...

咁即係安全了, UNITE請牌都唔驚啦
kkk版主講過, 如果正牌和陰牌放在一起, 塊正牌(的能量)會封閉起來
ShinHO@FB 發表於 26-2-2015 23:00
咁即係安全了, UNITE請牌都唔驚啦

我相信, 你係 Unite 請到陰牌嘅機會係 : 零
咁如果之後分番開正牌和陰牌...而且唔再供陰....正牌的力量會番黎嗎,.??
亞特蘭提斯 發表於 26-2-2015 14:02
如懷疑對佛牌有所懷疑 建議不作恭請 或恭請後請法師加持/ ...

师兄以前刚接触佛牌的时候,由于对佛牌知识了解的不多,阴物与佛牌一起佩戴,后来阴物取下用红布包起扔在角落里了,以前一起佩戴的佛牌是不是全部失去效力了?
陰會跟足一世。