新會員登記
搜索
查看: 5208|回復: 6

[建議] 縮短兩個留言之間的等待時間是否可行?

純討論 , 戴返個頭盔先

版主大大可唔可以考慮下縮短兩個留言中間既等候時間...特別係拍賣區....

有時真係呢60秒, 想即食都唔得

唔係就係等等下自己都唔記得要落標
等60秒同即食無直接關係吧!

而且,最後一口價有10分鐘,60秒絕對唔會有影響
多謝意見

如果即食又何須60秒呢?
ITEM A 落完標, 再去 ITEM B 落標中間會有60秒真空時間, 呢段時間你想食B都唔得

其實咁岩呢排有好野先發覺有呢個問題姐, 平時未必會中既
所有人機會都均等,大家都要等60秒,如果取消左60秒,上述既情況仍會出現

ITEM A 落完標, 想食B都唔得,既然想食ITEM B,即係 ITEM B 比 ITEM A 更吸引啦,咁點解唔直接食ITEM B 呢? 又或者,落 ITEM A 果時即食左佢,咁咪有個 ITEM A 囉

時間都係資源,資源有限就要取捨

評分

查看全部評分

如果2件牌完標時間相同的話,去到完標果刻先即食又或者投唔中,証明你地無緣
即食的話直接即食咪得咯。使乜等