新會員登記
搜索
樓主: kikiki

[分享] 陰公...我覺得我朋友一頸都係血囉...

頭像被屏蔽
阿病壞劉啲牌,比都吾要
陰牌溝真牌,真牌溝假牌
假牌又溝陰牌,大混亂
三百泰元裝上鍍銀売又賣千幾二千
多爬文仲可以慳唔小學費
謝謝各位回覆
師姐, 個澤度今似假牌喎 象神牌無論幾咁珍貴, 都無可能皮幾兩皮 la, 你朋友真係陰公囉 我自己個人意見, 你朋友係信和個間嘢請嘅牌, 吾好再戴了, 就算塊崇笛係正牌, 但係間舖到同d 陰牌長期同處一室, no good

你朋友就當買了個教訓, 只要係 Unite 從新起步, 一定可以賺番之前蝕去的
頭像被屏蔽
學習了 , 請牌真要小心 ~~
小小牛 發表於 17-2-2015 09:48
師姐, 個澤度今似假牌喎  象神牌無論幾咁珍貴, 都無可能皮幾兩皮 la, 你朋友真係陰公囉  ...

師兄... 佢而家唔敢亂咁週圍請喇...
小小牛 發表於 17-2-2015 09:48
師姐, 個澤度今似假牌喎  象神牌無論幾咁珍貴, 都無可能皮幾兩皮 la, 你朋友真係陰公囉  ...

師兄好眼利
有兩皮可以請沉南象神一期小立尊銀版,只做123尊,點都強過紅寶象呱

利伸:本人未持有沉南象神一期小立尊銀版
好似只有阿赞查忍猜的象神要皮幾兩皮