新會員登記
搜索
查看: 2304|回復: 18

[分享] 陰公...我覺得我朋友一頸都係血囉...

前排同個識咗好多年既朋友傾開偈, 岩岩講到我刺完符返黎...

佢: 原來你都有拜, 我都有喎
我: 係呀... 識你咁多年都唔知你有
佢: 我都係帶咗一,兩年倒唔係太耐
我: 咁你帶咩, 八吓得唔得
佢: 象神, 澤渡金, 祟笛, 遲D send相比你睇啦, 今日飲酒無帶喺身, 不過真係幾貴

幾日後...send左相黎睇...再八吓有幾貴...

我: 其實有幾貴唧...
佢: 個象神皮幾兩皮... 其他兩個好似4,5千...
我: 真係好X貴...喺邊度請架...
佢: 信和X旺囉
我: 吓?! 陰牌天堂....
佢: 我都唔識架, 記得好似有日行過唔知點解入咗去, 睇吓睇吓就請咗, 呢尊象神佢唔係攞出黎架, 係收埋既喺枱下面拎比我, 當時佢仲話全香港得2,3尊... (我心諗...中伏... 人既心態對限量板確實會想擁有佢囉...)

老實講... 我都係新手一名... 所以即刻請教位師兄間SHOP咩料... 得知原來呢間野好出名架, 賣陰多過賣正... 我堅O咀... 咁... 其實... 我朋友果D究竟係陰定係正架... 攪到而家都唔知仲帶唔帶好... 各位師兄師姐幫幫眼啦...   

淨係得個象神有資料咋... 如果最底果張相唔出得街, 麻煩版主delete, Thanks
馬騮劉

評分

查看全部評分

哈哈…佢根本就係個陰人,人唔人鬼唔鬼
喂...師兄... 咁仲帶唔帶好呀...
叫你個frd上unite啦
叫咗啦... 同埋叫佢咪再亂咁請牌lu... 所以呢... 我發覺自己好幸褔... 因為我第一吓就係搵到unite... 唔洗比人老點...
又係信和X旺
樓主,你朋友果D牌只要係正牌就OK~我頭像個牌係10年前同佢請,我係同佢請過一次,佢果陣間舖o係好景,果陣請左$12xx,個牌都ok ge~戴左三個月之後....初戀就黎都值得既

我都去看過,店主個尊容怪怪地,我响門口睇吓就走了
我都有去過睇 , 睇咋 , 原來佢叫馬騮劉