新會員登記
搜索
樓主: kikiki

[坤平] 分享朋友的坤坪... 有料有料...

kikiki 發表於 16-2-2015 14:24
叫佢幫我請咪關佢事囉...

鬼知佢幫你咩

咁你帶左之後有無特別事情先? 阿樹請得都唔係野少
danielchung 發表於 16-2-2015 14:35
鬼知佢幫你咩

咁你帶左之後有無特別事情先? 阿樹請得都唔係野少 ...

哈哈...你岩你岩...

我都堅順架... 人縁確係好咗... 但就無我個FD咁勁有事蹟分享...  
kikiki 發表於 16-2-2015 14:43
哈哈...你岩你岩...

我都堅順架... 人縁確係好咗... 但就無我個FD咁勁有事蹟分享...   ...

人緣順左已經好好了,應該都已經達到帶坤平目的啦

係喎,話時話,你個刺青有無效?
danielchung 發表於 16-2-2015 14:56
人緣順左已經好好了,應該都已經達到帶坤平目的啦

係喎,話時話,你個刺青有無效? ...

我開始有D驚個印唔退, 因為而家一撻黑媽媽喺手臂度唔靚... 希望SUMMER前可以退晒啦...

講真... 刺完後都順架... 新年前忙到癲咗...我手上做果D客又呢樣又果樣, 幾隻大櫃唔比出貨HOLD晒喺大陸, D工厂又催找數, 客唔收貨又找唔到數... 煩到嘔電... D亞大塊面黑都無朋友... 日日作文咁出email, 但好好彩呢D煩野都係維持咗2個禮拜倒... 最後個客都肯接受賠小小... 果小小仲要係工廠肯認頭, 唔洗我地公司啃... 雖則唔係好似D人咁講順到飛天.... 但都覺得算好好運呀... 如果個客真係唔比出貨真係大Q鑊架... 因為我另外一個同事真係比佢地cancel單唔要貨... 而家settle到安心晒...
kikiki 發表於 16-2-2015 15:19
我開始有D驚個印唔退, 因為而家一撻黑媽媽喺手臂度唔靚... 希望SUMMER前可以退晒啦...

講真... 刺完後 ...

咁睇黎真係幫到手喎,有好多人剌左之後問佢有無改善,佢地都講唔出架

我都心郁郁添……

但黑媽媽左一撻? 嚴唔嚴重? 宜家我見你D相覺好痛……
danielchung 發表於 16-2-2015 15:30
咁睇黎真係幫到手喎,有好多人剌左之後問佢有無改善,佢地都講唔出架

我都心郁郁添……

我呢...打針都會嗌救命果隻黎...當時都係心諗死就死啦...況且痛都係幾個字啫...但係好一世喎...計過條數無得輸... 不過最重要係刺完之後會發自內心地認真諗吓會唔會犯戎先做... "不過酒戎仲未得囉"...
kikiki 發表於 16-2-2015 15:42
我呢...打針都會嗌救命果隻黎...當時都係心諗死就死啦...況且痛都係幾個字啫...但係好一世喎...計過條數 ...

但無色既效力都可以 keep 到咁耐架? 要唔要返去加持架?

我都受持左五戒,受左之後就已經滴酒不沾了,唉,d日威,香檳,白酒擺係面前係有d心郁架……

但妄語就難了……成日都唔覺咁犯左……
KEEP住咁既色己經有一段時間...

danielchung 發表於 16-2-2015 15:47
但無色既效力都可以 keep 到咁耐架? 要唔要返去加持架?

我都受持左五戒,受左之後就已經滴酒不沾了,唉 ...

妄語... 唔媽媽唔算既... 舒發心情的一種方式... wahahahaha

有色同無色無分別架... 唔破戎就得... 過開去就加持吓... 不過有D人好似一年會加持一次...
kikiki 發表於 16-2-2015 15:54
妄語... 唔媽媽唔算既... 舒發心情的一種方式... wahahahaha

有色同無色無分別架... 唔破戎就得... 過開 ...

媽媽聲當然唔可以啦

係架? 我一直以為有色同無色係唔同添

我見你張相,其實d黑色都幾覺眼架喎……