新會員登記
搜索
樓主: lap16

[討論] 新手,,,愛神佛牌一問

吾好客氣! 龍婆inn 呢位師父..是否有做[[[狐x牌]]]果位?
師兄!有時間..多D糸本網睇下.爬下文.多問下..請牌吾使心急!好佛牌有力.但冇腳..吾好走架!....想請牌可以去慈善拍賣區....睇下....一舉兩得...幾好架!

評分

查看全部評分

對,  龍婆inn後期有做九尾,,我都有磚佢是第一期, 龍婆inn做狐牌不算多,,比起龍婆年,古巴柄

龍婆inn做愛神牌是他絕技,,而我這個算是他早期做的,的確不易找,,佛曆真的找不到,,只知道是二期,,,,,
現時龍婆inn都有做愛神牌的,,但因為年時巳高,,再加上種種原因.................

評分

查看全部評分

老友 你牌齡幾耐呀 泰國人唔會帶呢d咁既牌既ga wo 你同個牌商熟到水你請狐狸精?另外如果我發現有人宣傳孤妖或任何非正信佛牌 我會落ban 你供陰你既事 話之你狐狸精  唔好係呢到講到大義凜然咁 要講去邪惡台講 香港又唔係無討論區比你講邪牌 點解係都要入嚟搞我地個正信討論區
泰國邊有人會玩哩D牌。港澳人都係因為D無良牌商將D咁的風氣戴比D乜都唔識的新手牌友。仲要係相熟的牌商。老實講。唔知水咗你幾多嘢了
亞特蘭提斯 發表於 12-2-2015 07:37
老友 你牌齡幾耐呀 泰國人唔會帶呢d咁既牌既ga wo 你同個牌商熟到水你請狐狸精?另外如果我發現有人宣傳孤 ...

老友,你牌齡又幾耐呀,你又點知道牌商水我請狐狸精呢,我邊隻字在宣傳孤妖或任何非正信佛牌講到大義凜然呀
我同個師兄傾計,講到龍婆inn做牌種類呀,,又比你神通到我供陰,又神通到我搞你地個討論區,你仲勁過龍婆呀,,,明未呀,,,咪思覺失調啦

評分

查看全部評分

一句講晒…行錯路。
頭像被屏蔽
你條粉皮,你知吾知你帶緊什麼牌呀,仲要人尊重你個牌
你這麼多好牌吾帶,有佛祖牌,有天神牌,有師傅自身牌
吾帶,走去帶些顯示奶頭的佛牌,無錯,愛神,你都可以話係天神
但係有腦的人都知道啦,正正經經的佛牌會露奶頭
比你睇吓,你個腦吾會生在屎忽到吓,如你再宣傳這一
類佛牌,同一些Y理,那你要小心,我最討厭一些陰人
,同一些滿口Y理的附佛外道

評分

查看全部評分

lap16 發表於 12-2-2015 06:15
對,  龍婆inn後期有做九尾,,我都有磚佢是第一期, 龍婆inn做狐牌不算多,,比起龍婆年,古巴柄

龍婆inn做愛神 ...

有正牌唔帶,帶狐狸精
lap16 發表於 12-2-2015 08:44
老友,你牌齡又幾耐呀,你又點知道牌商水我請狐狸精呢,我邊隻字在宣傳孤妖或任何非正信佛牌講到大義凜然呀? ...

講係希望導回正途。你覺得你個相熟牌商好的又何須嚟我哋論壇討論吖?

評分

查看全部評分