新會員登記
搜索
樓主: z86864014

[分享] 現時蝴蝶牌的商業

bosco2206 發表於 7-2-2015 21:31
我就係屋企人托我搵蝴蝶牌,而機緣之下供請咗龍婆銀開始對佛牌重新認識! ...

所以你話蝴蝶牌好定唔好?
好文!好文!好文!好文!好文!好文!好文!

還記得十年前第一次去佛牌店就推過我蝴蝶牌~一個$12xx up

我最後都係請左坤平
bosco2206 發表於 7-2-2015 21:31
我就係屋企人托我搵蝴蝶牌,而機緣之下供請咗龍婆銀開始對佛牌重新認識! ...

禁岩!我都系...由...龍婆銀開始...朋友介紹
gmg168888 發表於 8-2-2015 23:00
禁岩!我都系...由...龍婆銀開始...朋友介紹

師兄,龍婆銀確係好嘢,你朋友冇介紹錯!
bosco2206 發表於 8-2-2015 23:49
師兄,龍婆銀確係好嘢,你朋友冇介紹錯!

不過朋友介紹[2460]果D![[佢有收藏]]小弟供請吾起!
咁你不如順勢問佢借來帶試下效果
我也從泰國人口中聽過類似言論,泰國人都不戴蝴蝶的,問問為何不戴?答案是泰國有很多更好師傅的牌值得配戴!

一講蝴蝶牌,又令我諗返起成日係旺角見到奀挑鬼命,面無血色既 "男性",大塊大塊蝴蝶牌掛起心口
Rajini 發表於 9-2-2015 10:05
我也從泰國人口中聽過類似言論,泰國人都不戴蝴蝶的,問問為何不戴?答案是泰國有很多更好師傅的牌值得配戴!

...

你試下去泰國帶蝴蝶牌,睇下會唔會被人笑
神龍猜 發表於 8-2-2015 22:52
好文!好文!好文!好文!好文!好文!好文!

還記得十年前第一次去佛牌店就推過我蝴蝶牌~一個$12xx up

佛牌店對住D男仔都推薦蝴蝶牌,知咩料啦