新會員登記
搜索
樓主: 天神將軍

[求教] 魂魄經咒用途一問

axe 發表於 28-1-2015 17:49
師兄, 討論吓啫, 有咩得罪在此說聲 : 對不起 !
         但都唔好武斷我供陰, 好冇陰功架瑪
   ...

真的嗎
頭像被屏蔽
大師兄的 : "真的嗎" 意思係 .....
                  唔信我上來虛心學習 ? 還是其他 ?
亞特蘭提斯 發表於 28-1-2015 12:59
魂魄勇來講 是!

多謝師兄解答
師兄,噤係咪我果對係咪要日日定幾時要唸一次龍婆Kloy經文會好D??
OngRebecca@FB 發表於 29-1-2015 01:21
師兄,噤係咪我果對係咪要日日定幾時要唸一次龍婆Kloy經文會好D??

如果你認為天天都有危險可以天天唸 或有不祥預感時唸
亞特蘭提斯 發表於 29-1-2015 13:08

咁唸完一次之後又唔記得叫佢返入去,咪長跟住我?好亂……有時都唔知佢出咗黎定入返去,此牌好難操作
亞特蘭提斯 發表於 29-1-2015 13:08

眀白師兄
OngRebecca@FB 發表於 28-1-2015 15:09
無,我果個龍婆蓋魂拍勇,我搵到經文牙,但太懶所以佛首經…係咪要諗先有用? ...

我都係一次都無唸過
天神將軍 發表於 29-1-2015 13:28
咁唸完一次之後又唔記得叫佢返入去,咪長跟住我?好亂……有時都唔知佢出咗黎定入返去,此牌好難操作{:1_ ...

唔洗諗咁多 你唔係法師 唔係打緊機 你唔洗理佢出左嚟定入番去 你只需要感覺到有危機或有不祥時唸動咒語即可 佢唔洗你叫某段時間過左道氣會消失 直至你唸動咒語佢就再一次出來保護你
多謝分享