新會員登記
搜索
查看: 1870|回復: 8

放飛機放到冇影,失信會員 salem0112(UID: 5978)

http://www.unitehk.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=36723&pid=710481&fromuid=91

此人於2014年12月18日HKD1200投到,但因為私人理由,要求延遲付款,內容如下:
3.jpg 2.jpg
我見佢屋企有事,當然唔會逼佢太緊啦,而且佢又話"1月頭比訂金你 , 1月20日比晒 ",如是者我就等到一月頭搵佢啦,因為我記得我有佢微信,咁我就喺一月九日嘗試問下佢比咗訂金未啦,點知佢BLOCK埋我微信(見下圖),既然係咁,我唯有PM佢啦!我喺一月十一日PM了解一下情況,點知都係唔覆,但我見佢1月24日(即今日)仲有上嚟呀(見下圖),冇理由收唔到我PM,而且商議好的1月20日限期已過4天,所以不得不上報。

Screenshot_2015-01-24-21-16-55.png 1.jpg

由2014年拖到2015年,最後都係放飛機(放鴿子),佢同時創造了一個跨年度飛行記錄......如此行為可以同佢講一聲...

評分

查看全部評分

師兄!人善人欺天不欺!支持你
呢啲衰人,唔要都出句聲啦
正仆街!!
Daniel0220 發表於 24-1-2015 22:43
呢啲衰人,唔要都出句聲啦

係囉,唔知點解,講句唔要真係咁難咩?
只係為咗 $1200,e 位人兄使吾使咁樣放飛機呀
最不喜歡人冇交戴。冇人逼你去投。投完又不負責任。
見到咁出色既機師 真係要唱返句: 當世事再沒完美 可遠在歲月如歌中找你
已處理