新會員登記
搜索
樓主: william1986

新手養古曼麗同古曼童

william1986 發表於 6-1-2015 08:42
開始時真係想搵佢地招人緣,但耐左真係順其自然好過,所以依家只當家人!
當初養時係好怕,依家反而怕佢比 ...

神仙?

請問你點知道佢係神仙?
頭像被屏蔽
gmg168888 發表於 5-1-2015 19:42
師兄!D鋪頭...為左錢!乜都講得出!   有時害左人!就關人忍事!   而有D人心態上覺得,我有 ...

好多人心態都是這樣,所以要多些比一些正信正念佢地啦

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
william1986 發表於 5-1-2015 19:47
我已經無叫佢地做咩啦!只係叫佢地好好跟佛祖學習,只要乖就得!

咁樣算唔算叫佢地做野? ...

這樣就一定要的啦,但問題係你去養古曼的出發點不對
這樣講,你會否容易明白

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
william1986 發表於 5-1-2015 19:49
估唔到…問問題都被罵!算!關Post

先不好動氣,不是在罵你,是希望你明白
可能語氣上的問題啦
這樣講啦,一,老前輩常講,古曼這事,養得好,相方好
養得不好,相方受害
第二,養古曼的目的為何,你可以多爬文章
相信你張會更明瞭

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
william1986 發表於 5-1-2015 22:17
嘻…我怕講錯野姐!
是咁的...因為之前咩都唔識所以叫佢幫我人緣,但睇完其他野後就唔再叫~
佢要做神仙定 ...

真心一句,別再聽賣古曼比你的人的說話啦
要不然,只會害你加深同你的錢會過戶給他
老實講,你多些來這裡看下文章,看下我們的慈善區
拍賣區,就講我們的慈善拍賣區.價錢平,又公道,又係捐給慈善機構或寺廟
可以講話三方得益

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽

左手邊,吾知,右手那個,應該係古巴穌賓,這個已破法,且帶陰法
盡快交還原處,陰物害人
頭像被屏蔽
william1986 發表於 6-1-2015 08:42
開始時真係想搵佢地招人緣,但耐左真係順其自然好過,所以依家只當家人!
當初養時係好怕,依家反而怕佢比 ...

又講多次啦,佛牌店的話,信佢一成,雙目失明
一個古曼,比你養一排就可做神仙,無可能囉

評分

查看全部評分

女仔已破法?咩意思?帶陰。咁點算?
william1986 發表於 6-1-2015 15:32
女仔已破法?咩意思?帶陰。咁點算?

岩岩有個POST問點請走陰牌,可以參考下

下。如何知道破左法同陰?