新會員登記
搜索
樓主: william1986

新手養古曼麗同古曼童

william1986 發表於 5-1-2015 19:49
估唔到…問問題都被罵!算!關Post

呢D邊算鬧呀!師兄!  http://www.unitehk.com/forum.php ... p;extra=&page=2    睇下呢段先啦    如果仲想要討論!可上post 仔仔.女女 相片...會有板主!給你幫助!真心真意的
gmg168888 發表於 5-1-2015 20:19
1...我...已經...無叫佢地做咩啦!   則系之前有啦!    過左去就算啦!我地系有心幫你的!   2 ...

嘻…我怕講錯野姐!
是咁的...因為之前咩都唔識所以叫佢幫我人緣,但睇完其他野後就唔再叫~
佢要做神仙定投胎,我知道會為佢開心,我唔會唔比佢走的,我都同佢講要比努力
賣比我果個人其實我都有懷疑呃我,但我買左妹妹後,唔通掉左去?我唔會咁做
聖杯係賣比我果個教,依家你講完我唔會再玩,我都同女女仔仔講唔再玩
樓上係有人住,自己經歷過野識分係人定其他,因為之前屋裝修租人屋試過好多解釋唔到既野!
我入屋見租家放左個佛像係梳化上面,只講左句有個像,訓教時聽到一個男人問我:執好野未,但當時只有我媽、妹同我~跟住我放假係屋睇電視,上面有拉椅聲,真係好煩,罵完越來越勁,只好道歉再講好快走,之後真係細聲左!

事實係空氣唔流通,但無計,裝修後無得改住!

我一陣放佢二個上來
請看看,謝謝
仔仔女女^_^
師兄!D相睇吾清楚!影好D再post上!   仲有  果個人....有冇話你知...仔仔女女 的來歷?什麼廟?什麼師父?什麼材料制作?

評分

查看全部評分

gmg168888 發表於 5-1-2015 23:20
師兄!D相睇吾清楚!影好D再post上!   仲有  果個人....有冇話你知...仔仔女女 的來歷?什麼廟 ...

師兄認真有耐性,佩服
小小牛 發表於 6-1-2015 00:15
師兄認真有耐性,佩服

岩岩得閒姐
其實都夢到佢想走,我認為可以將佢送去寺,比僧人處理

就好似之前師兄講,喺group聽人講就請其實好危險,好彩啲人無叫你請陰牌

其實,古曼童係咪招人緣,我就唔知道,但我就聽過人講係會招生意,即係喺泰國啲舖頭門口見到嗰啲啦

而且,希望你相信佛法,只要自己持不妄語戒,不兩舌,綺語,惡口,人自然會誠信,人緣定必好

評分

查看全部評分

danielchung 發表於 6-1-2015 00:18
其實都夢到佢想走,我認為可以將佢送去寺,比僧人處理

就好似之前師兄講,喺group聽人講就請其實好危險, ...

想問好耐
食泰國野門個兩姐姐其實係咩黎?
開始時真係想搵佢地招人緣,但耐左真係順其自然好過,所以依家只當家人!
當初養時係好怕,依家反而怕佢比其他蝦,所以我會成日同佢講一有事要自己躲,再比感應爸爸幫,吸多D香增加自己法力保護自己

無嫁~佢只係話佢做保險時佢地幫到佢人緣,哥哥係神仙,妹妹仲未~不過點都好~
依家知道邊度請~唔再亂買