新會員登記
搜索
樓主: 三上青安@FB

三上青安@FB 發表於 3-1-2015 17:16
我唔係有放心放,我有自己請,一個自己帶,對唔住大家!還有請不要抽水,請大家多多見諒 ...

還有我不知道有陰料,如果我知我一定唔會放出post
收皮啦,比人踢爆左就自己帶,無人爆你就放出嚟釣魚,柒到核爆!

評分

查看全部評分

三上青安@FB 發表於 3-1-2015 17:18
還有我不知道有陰料,如果我知我一定唔會放出post

唔知大撚晒呀,唔知學咩人出牌呀,人人賣d識既牌,你就賣d唔識既牌,十下十下同你攞左咪仆撚左街囉。不之所謂!正垃圾!

評分

查看全部評分

師兄!  1...我唔係有放心放  ?吾通個..古曼天童.自已上fb賣自已禁堅 ?    2...!還有請不要抽水?   呢度系討論區尼架!吾系要講D你鍾意既野!  3...還有我不知道有陰料,如果我知我一定唔會放出post ?   哥仔!你要記得!你系做佛牌生意或任何生意都好!要有責任心,良心!你吾清楚來歴既野,點可以賣比人?你同D黑心商人有什麼分別?    小弟 口多,口賤...見諒

評分

查看全部評分

我宜家唔係抽水,係好嚴正咁指責你

咩野都唔知就拎D野出黎賣? 害左人係咪只係拋低一句「唔知」就甩身呀? 咁你學咩野人賣野呀?買野都要知自己準備/ 已經買咩野啦,何況賣野?

評分

查看全部評分

你真係冇心+唔知喇, 好心相勸: 還俗白衣師父聖物, 仲要陰法開光就唔好戴喇...盡快處理佢啦, 上太和寺走一轉順便放低D香油錢