新會員登記
搜索
樓主: lian84

2014 - 2015 火馬年 & 火羊年 原來帶猴形飾物會當旺!!

頭像被屏蔽
Heabatov 發表於 3-1-2015 02:59
師兄,

睇你又Mochichi又 Paul Frank一睇就知係識貨之人

AAPE猿人當然喺"申金"……Reebok屬"辛金"

但啲嗰collection當然喺金木嘅組合 因為迷彩色為"木"!

AAPE 依家under IT, 其實IT喺一間屬水嘅時裝公司 "I"喺壬水 "T"喺癸水"
報到先
頭像被屏蔽
wahtung 發表於 3-1-2015 03:39
對不起!師兄!本人比較粗皮少少。本人不相信世上,只有生肖及星座的理證!
十二乘十二  即一 ...

八字術數邊到會有証書架 蘇文峰喺廟街擺檔出身 麥玲玲就偷蘇文峰啲料去做 李承責跟老豆學 李居明楊天命無師自通 不過我唔信楊天命 佢啲嘢好流!

我post咗啲大師寫嘅資料出來 你明就明 唔明都冇法子 哎!

妓女 "雞喺金" 喺屬金水嘅行業 吳君如屬蛇 生與火旺嘅夏天 生肖八字屬火極欠金水
佢有金水即行運!!!

拍"金雞SSS"  戲名: 金雞=兩嗰"酉"金 SSS三嗰"壬"水 大旺吳君如!!! 自己做雞叫"阿金"
明白估中玄妙未?

我笑貧不笑娼 我覺得做技女冇問題 唔應該伶人哋來笑 佢哋都唔想做啲低賤嘅職業!
啲啲低下皆層好多有情有義 觀世音菩薩都幻化過技女來渡化嫖客!
頭像被屏蔽
lian84 發表於 2-1-2015 20:49
不嬲都有五行架!!!

西遊記 …."西"屬金 "遊"裡面有嗰"子" 字 "子水"即喺佛 … 即"金水"也

係咪痴呀,不嬲都有五行架,都吾係拉埋佛教一起講
道教就道教,佛教就佛教
妖言彧眾,不知所謂
昨天晚上返工,到放工回家,醒過來就見你這些[不知所謂的理論]
這裡是佛牌同佛教的討論區,吾想再見你這些妖言彧眾的垃圾理論
如你再張你的上腦言論出來,只會招徠更多不滿
頭像被屏蔽
lian84 發表於 2-1-2015 23:52
你唔識就收聲 我冇話一定要帶佛牌 我話我自己帶咗 因為我知道五眼四耳猴神同哈努曼屬金我先咁講!!!

其實 ...

你已是第二次不禮貌發言,小心你的言論
你的妖言彧眾的垃圾理論[是因]
小心因果,如再出妖言彧眾的垃圾理論
同不禮貌發言
我會收你
頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 3-1-2015 00:14
你識條鐵咩! 叮噹緊係五行咩都有啦 佢有百寶袋呀MA

我頂,這都比你想到
頭像被屏蔽
大自然 發表於 3-1-2015 15:17
你已是第二次不禮貌發言,小心你的言論
你的妖言彧眾的垃圾理論[是因]
小心因果,如再出妖言彧眾的垃圾理論 ...

我UPLOAD咗喺之前有幾張術數大師講嘅資料 你自己去前面到睇返啦!

我以經冇氣 你哋跟本唔明白八字五行為何物!
頭像被屏蔽
lian84 發表於 3-1-2015 01:54
不論生肖 多金水嘅人馬同羊啲兩年會當旺!!  火木土旺嘅人仕就要小心… 特別火多人最差!

本身多金水者不 ...

面就人地比,架就自己...吾使講啦
你都白白地,你走來佛教論壇講五行
吾吊你吊邊個呀,你咪白痴啦
頭像被屏蔽
大自然 發表於 3-1-2015 15:24
面就人地比,架就自己...吾使講啦
你都白白地,你走來佛教論壇講五行
吾吊你吊邊個呀,你咪白痴啦 ...

你自己睇咗嗰幾張upload咗比阿特蘭提斯嘅Print out先鬧人啦 哎!

我post喺閒聊吹水的 本來諗住講吓開年吉祥物

點知嗰嗰都唔明八字五行嘅嘢 仲圍插我 又用粗口鬧我 吊我!

我所以upload啲典籍比你哋睇 你哋自己了解到幾多就幾多啦!

我真喺冇氣!

頭像被屏蔽
lian84 發表於 3-1-2015 15:21
我UPLOAD咗喺之前有幾張術數大師講嘅資料 你自己去前面到睇返啦!

我以經冇氣 你哋跟本唔明白八字五行為 ...

無人叫你在這裡講下,這裡係佛牌佛教討論區
講怎麼五行呀,你吾識中文字定白痴
我講過啦,面就人地比,架就自己丟的
我話之你有氣定無氣
如你再出啲妖言彧眾的垃圾理論
我就收你皮,就係這樣簡單