新會員登記
搜索
樓主: lian84

2014 - 2015 火馬年 & 火羊年 原來帶猴形飾物會當旺!!

你都on 尻既 monchichi 屬金 咁叮噹屬乜呀 屌你
lochun 發表於 3-1-2015 00:11
你都on 尻既 monchichi 屬金 咁叮噹屬乜呀 屌你

你識條鐵咩! 叮噹緊係五行咩都有啦 佢有百寶袋呀MA

評分

查看全部評分

屌你 咁百寶袋屬乜呀?
咁你乜春都唔使戴啦 戴百寶袋啦 on 9 mobchichi
lochun 發表於 3-1-2015 00:18
屌你 咁百寶袋屬乜呀?

百寶袋屬吊 無五行
五行欠吊
多謝師兄分享
如果我無欠金水命,帶猴有冇幫助㗎? 帶艮能嘅猴都ok?
你唔係信佢下話? 咁你不如養隻馬騮啦

評分

查看全部評分

tim1207 發表於 3-1-2015 00:53

正宗佛學 不論南傳 漢傳 東密 西密 均無五行之說!

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
tim1207 發表於 3-1-2015 00:53

不論生肖 多金水嘅人馬同羊啲兩年會當旺!!  火木土旺嘅人仕就要小心… 特別火多人最差!

本身多金水者不用帶猴!!!

屬雞屬猴會特別好! 例如 王菲屬雞 謝霆鋒屬猴 兩嗰人2014相旺 今年會特別好! 但過咗羊年後就難講!

有人唔信我嘅唔緊要 你用粗口鬧我 我忍你!!

我當初講嗰吉祥物出來喺担心大家喺火年會當災 我冇必要靠害

我唔喺蘇民鋒麥玲玲有錢收的 我講出來只希望大家喺火年會得到好運

你唔信冇所謂 唔好在用粗口鬧人 冇品德嘅喺你自己!!!