新會員登記
搜索
樓主: lian84

[必打] 無妄之災~~~ 冇啦啦喺上環比嗰神經佬打咗一面一拳

頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 20-12-2014 15:24
我覺得你已經好忍得 比我一定失控

我自問都算喺咁架喇 仲要放佢一馬 我諗啲件事如果發生喺其他中環人身上

佢哋一定會告爆條粉腸囉 條友實留案底 兼賠湯藥費添架….

但奇怪我竟然比人喺到話我好"應"返佢 自己攞離賤

嘩!!  喺條街無啦啦比人屌完 仲要比佢淋水打腫面

如果咁都唔出句聲 我覺得啲啲唔喺有修為囉 啲啲喺奴隸獸呀…..
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 20-12-2014 13:31
師兄真係唔好彩喇

如果係發生係我身上都唔識點處理……

我一生如戲 好多DRAMA嘢 我都唔明點解

但比人"打"真喺三十幾年第一次!!!!!

頭像被屏蔽
roll_done 發表於 20-12-2014 12:39
唔怪得你比人打啦

都唔知你又upload啲乜春….!!!

lian84 發表於 21-12-2014 06:05
我一生如戲 好多DRAMA嘢 我都唔明點解

但比人"打"真喺三十幾年第一次!!!!!

當係前世同佢結左緣啦,無繼續比D個惡緣深化已經好好了

自己道行唔夠……一定做唔到佢打我左邊叫佢打埋右邊……
亞特蘭提斯 發表於 20-12-2014 15:24
我覺得你已經好忍得 比我一定失控

另一角度…樓主話係一個六尺三嘅大隻男,所以唔還手都可能有原因嘅,有時係被迫要忍
chau99 發表於 20-12-2014 22:41
同我性格同諗法差不多,不過我會先快速望望有冇嘢"臘"唔声唔响后面扑到無反抗
走前整两嘢"波羅蓋 ...

若非為救人, 或者護持正法, 吾好咁做呀, 因果報應一定吾會好的
明白,修心

評分

查看全部評分

師兄,修那個心為上呀

評分

查看全部評分

比著我 咩MEETING都取消哂佢
告到佢留案底
唔係條氣真係唔順
頭像被屏蔽
youzyu24 發表於 24-12-2014 19:12
比著我 咩MEETING都取消哂佢
告到佢留案底
唔係條氣真係唔順

算啦 可能我前世欠佢一拳呢 我受佢啲拳 化咗啲業 可能我仲有賺...