新會員登記
搜索
樓主: lian84

[必打] 無妄之災~~~ 冇啦啦喺上環比嗰神經佬打咗一面一拳

同埋師兄睇清楚先 慢慢咀嚼下兩張相講乜 無人話過人地對你人身作傷害你要忍wor 我的分享純粹想表達下次有人悔辱你 你可以試忍讓定係師兄為左面子而what the hell返人
請 龍婆多 la
chau99 發表於 19-12-2014 23:14
2個都好彩,個条友撞到係你,如果撞着有料的鋼板或小弟我估計佢有排住院
同時個条友打完人仲比你叫差佬即無料 ...

秋兄, 戴住佛牌就要忍下 la
頭像被屏蔽
roll_done 發表於 20-12-2014 08:13
你比人打到麻木左?其實我係想分享下姐 你咁緊張做咩姐你你覺得生活壓力大可以試下找心理輔導 ...

你條友學人講佛理 真的不知所為 思維歪曲九唔答八 佛理你識條春!

冇啦啦又講到人哋渣住吧刀對我 你喺唔喺痴線架??

思想咁暴力嘅?? 啲嗰FORUM唔啱你wo

如果佢揸刀佢上咗報紙喺羈留所鎖近啦!!

弱智 出message前用吓嗰腦啦………...

評分

查看全部評分

唔怪得你比人打啦 image.jpg

師兄真係唔好彩喇

如果係發生係我身上都唔識點處理……
我覺得你已經好忍得 比我一定失控
師兄真好忍耐力,係我就一定還拖,如果唔够我打係佢好彩,中佢幾拳就算,但如果佢打得赢我就大鑊了,我實揾碌嘢跟蹤佢,廢佢一手或一腳
天神將軍 發表於 20-12-2014 21:18
師兄真好忍耐力,係我就一定還拖,如果唔够我打係佢好彩,中佢幾拳就算,但如果佢打得赢我就大鑊了,我實揾 ...

同我性格同諗法差不多,不過我會先快速望望有冇嘢"臘"唔声唔响后面扑到無反抗
走前整两嘢"波羅蓋"
chau99 發表於 20-12-2014 22:41
同我性格同諗法差不多,不過我會先快速望望有冇嘢"臘"唔声唔响后面扑到無反抗
走前整两嘢"波羅蓋 ...

一塊够啦……畢竟我地信佛,但又未去到當冇事發生咁高境界