新會員登記
搜索
樓主: zzzzzsunzzzzz

[分享] ㊣㊣㊣佛牌可否戴雙數 ? ( 解說 )㊣㊣㊣

danielchung 發表於 19-12-2014 23:39
戴那麼多都不知道唯在幫你呢

所以我會逐塊牌加上去

如果好似我福報咁差嘅人, 真係戴幾多塊牌都無乜用 不過我最近聽過另外有福報的人的佩帶經驗, 同一款牌, 戴一塊和戴二,三塊的效果會吾同, 這點要慢慢求證下先得
小小牛 發表於 20-12-2014 10:18
所以我會逐塊牌加上去

me too
小小牛 發表於 20-12-2014 10:22
如果好似我福報咁差嘅人, 真係戴幾多塊牌都無乜用  不過我最近聽過另外有福報的人的佩帶經驗,  ...

期待师兄反馈哦,我现在是同一种牌戴两块,两位不同的师傅开光加持的
小小牛 發表於 20-12-2014 10:22
如果好似我福報咁差嘅人, 真係戴幾多塊牌都無乜用  不過我最近聽過另外有福報的人的佩帶經驗,  ...

可以點求證

福報呢D量化唔到架喎
小小牛 發表於 20-12-2014 10:18
所以我會逐塊牌加上去

到時影相比我地睇下你一勁都係,一條錬帶10幾個牌
逐浪追波 發表於 20-12-2014 13:15
期待师兄反馈哦,我现在是同一种牌戴两块,两位不同的师傅开光加持的 ...

師兄, 我的意思是, 那位人兄是戴同一位師父製造同一款牌幾塊唷
danielchung 發表於 20-12-2014 13:21
可以點求證

福報呢D量化唔到架喎

Sorry, 我意思吾清晰 我意思係第日試下同一位師父製造的牌佩帶幾牌, 睇下效果係咪會吾同
danielchung 發表於 20-12-2014 13:23
到時影相比我地睇下你一勁都係,一條錬帶10幾個牌

嘩, 吾得, 我最多接受到一條練前面戴五塊牌, 最多后面加多一塊就已經頂哂磅
小小牛 發表於 20-12-2014 15:03
Sorry, 我意思吾清晰 我意思係第日試下同一位師父製造的牌佩帶幾牌, 睇下效果係咪會吾同 {:1_19 ...

但佛牌唔係靠自身福報架咩