新會員登記
搜索
樓主: 財寶天

[黑名單申訴] 我用親圖都比人話灌水

亞特蘭提斯 發表於 16-12-2014 10:26
那可有其他辦法 兩邊取得平衡?
我也想檢討一下
我只希望不會做成大量灌水 令討論氣氛變得無意義 ...

知道係一個大難題,我自身感覺之前都ok, 但最近兩三個月就執法比較緊咗啲,被扣分者可能意興闌珊,一走了之,留下嘅師兄亦可能被影響,唔敢出貼或回覆,寧願睇吓嘢算。 請恕我不能想出更有效嘅辦法,我只能講出作為一名用家嘅心態,希望對你哋有一個參考作用。 更希望可集思廣益,做得更好。

評分

查看全部評分

財寶天 發表於 16-12-2014 10:51
就係呢個. 比師兄講中我唔識用文字表達既心態,

不會不會,師兄唔係唔識,只不過會以用家角度思考,點解只用圖案唔得。但管理者都有另外考慮。純用家只係想純作分享或回覆,無諗咁多,但管理者嘅職責使佢哋會考慮背後會否有其他不良嘅動機或行為,所以變咗有衝突。都係果句,要取得平衡。

評分

查看全部評分

我做左隻謝謝分享ICON 看可唔可以取個平衡

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 16-12-2014 16:29

登錄/註冊後可看大圖

哈哈 試用先
亞特蘭提斯 發表於 16-12-2014 10:26
那可有其他辦法 兩邊取得平衡?
我也想檢討一下
我只希望不會做成大量灌水 令討論氣氛變得無意義 ...

師兄你好!世界並非完美,要兩邊取得平衡,相信真的不容易![[一個國家,一個政府都做吾到.全世界邊個國家,邊個政府都會聽到反對聲音!]]       用家....更系越方便越好,越自由越好,冇人鍾意有約束性,但慢慢就會變冇成規矩.....等等!       而板主.....希望做好個網,先至去訂下規矩, 希望出post者得到真心支持,先至謝絕以公仔作回應!  但   規矩系死人系生!   問題會出自執法者之手,...點解叫灌水?點解要扣分?有D網友[高級會員,已經夠分賣野]要呃分有乜用呢?我試過系慈拍區問野!亦叫灌水?[[http://www.unitehk.com/forum.php ... mp;page=2#pid695879]]   板規.3..出讓者須確保佛牌之真偽,本區容許資料不全之佛牌作慈善拍賣,但如發現是假牌會關帖處理.....但系冇話吾比問野!        但作為一個免費平台!而網規大家都應該合作!最終都要多謝一班無私的板主!   祝安康

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 16-12-2014 16:29

哩個ICAON都唔錯, 不如試下其他版友都整D, 再投票選幾個表達唔同既感情~~
gmg168888 發表於 16-12-2014 20:26
師兄你好!世界並非完美,要兩邊取得平衡,相信真的不容易![[一個國家,一個政府都做吾到.全世界邊個國家, ...

我已經加番
終於明白
謝謝各位的意見及詳盡解釋