新會員登記
搜索
樓主: kikiki

[分享] 九龍城的一間佛牌店,攪到我週身唔舒服

亞特蘭提斯 發表於 28-11-2014 12:31
難為其他做正經生意既人

係囉 果D賣其他野既鋪頭點頂
師姐, 香港有一半的佛牌舖都係賣緊陰牌和假牌 你十分幸福, 來到 Unite, 只要你慢慢探索, 做下比較, 一定會係 Unite 揾到你心愛嘅牌, 而且價錢較出面街相宜好多 吾好再係出面俾人呃了

另外, 如急需在香港包殼, 推薦你揾 森版主
亞特蘭提斯 發表於 28-11-2014 12:31
難為其他做正經生意既人

聽講有d 做正經生意嘅舖頭都要請番把降魔刀來頂 {:6_299:}
小小牛 發表於 28-11-2014 12:49
師姐, 香港有一半的佛牌舖都係賣緊陰牌和假牌 你十分幸福, 來到 Unite, 只要你慢慢探索, ...

師兄跟據Unite既統計數據 2009-2014年 平均有83%既牌鋪既買陰牌
87%有出售不知名古曼童
點解人人都開實體鋪或個人網店?
因為無監察 咩都任佢吹
功效 用料 價錢 事跡 咩都可以吹
公開討論平台就唔同啦 大把高手高手高高手睇住
壇主我都唔敢放假牌同陰牌
價錢又無得做貴 做貴一定比人隊
拍賣區仲掂 價錢幾多都自己話事
簡直消費者既天堂

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 28-11-2014 12:55
師兄跟據Unite既統計數據 2009-2014年 平均有83%既牌鋪既買陰牌
點解人人都開實體 ...

也是令人破產的好地方{:6_295:}
小小牛 發表於 28-11-2014 12:49
師姐, 香港有一半的佛牌舖都係賣緊陰牌和假牌 你十分幸福, 來到 Unite, 只要你慢慢探索, ...

師兄...我都覺得我自己好幸運架, 無啦啦中下中下搵到unite,仲喺度學咗好多野...雖然我仲有排學, 但最起碼而家聽到人講咩牌都識分係正係邪先啦...
打漏咗...我淨係喺呢度供過牌同埋我朋友個師傅果度之外, 唔敢去其他地方供喔...
kikiki 發表於 28-11-2014 13:09
打漏咗...我淨係喺呢度供過牌同埋我朋友個師傅果度之外, 唔敢去其他地方供喔... ...

師姐, 師傅都要小心觀察唷, 特別是白衣阿贊, 有些白衣阿贊會既做正牌, 亦會做陰牌, 如十分出名的 阿贊力礦, 如是者, Unite 是不容許討論和買賣其牌的 {:6_302:}
亞特蘭提斯 發表於 28-11-2014 12:55
點解人人都開實 ...

吾係擦鞋, 真心 agree x 2 {:6_294:}
Heabatov 發表於 28-11-2014 13:03
也是令人破產的好地方

要有節制唷 {:6_295:}