新會員登記
搜索
樓主: Ckenken2013

分享龍普爹第一期碰派坤平be2484

athlonxwz 發表於 28-11-2014 08:58
這個是私信的截圖,看吧。

私信解釋還成了罪狀了?

希望你有一天會回頭是岸 {:6_322:}
條路自己揀,
仆街唔好喊。

說我賣假,拿出證據!要不就是污衊,作為版主,自己不查清楚,亂咬人,還找一幫人來一起咬,誰賣假牌誰撲街,誰騙小白誰死全家。

我要是假牌商,我跟你廢話幹嘛,這個號不要了。至於跟你們較勁!

亞特蘭提斯,拿出證據,證明這個2484是我賣的,證明我跟貼主,就是你說的陰牌商有關係,要不然就別扯。

拿不出證據,你大可以ban了我,行使你所謂版主的權力。
就是討厭baidu的氛圍才不願去baidu的。

亞特蘭提斯你這麼搞和貼吧的貼主有什麼區別?黨同伐異?!
小小牛 發表於 28-11-2014 13:10
希望你有一天會回頭是岸

心平氣和的講,我看錯了牌子所以贊。我確實有錯。
不過,版主通過我的facebook,來推測我和這面假的2484有關,我覺得是武斷的。並且我怎麼解釋都沒用。
自己1.討厭陰牌,2.討厭假牌,3.討厭純商業牌

現在被說成販賣假牌的,還被說成是假牌商同夥,百口莫辯呀。您作為旁觀者,可以去看看,我那條FACEBOOK,我明明是選定了,想入一面2484,現在變成這面2484是我賣的。
athlonxwz 發表於 28-11-2014 14:50
心平氣和的講,我看錯了牌子所以贊。我確實有錯。
不過,版主通過我的facebook,來推測我和這面假的2484 ...

師兄, 清者自清, 時間會做證明的, 不用勞氣喎 {:6_292:}
小小牛 發表於 28-11-2014 15:42
師兄, 清者自清, 時間會做證明的, 不用勞氣喎

我有朋友也這麼說,不過我覺得,我如果不說話,我等於就默認了我和這面假牌有關係了。
我十分喜歡2484這面牌子,我覺得和這面假的24894扯上關係,對我來說很鬱悶。

補充內容 (28-11-2014 16:28):
大陸的說法叫躺槍,躺著中槍……
athlonxwz 發表於 28-11-2014 16:27
我有朋友也這麼說,不過我覺得,我如果不說話,我等於就默認了我和這面假牌有關係了。
我十分喜歡2484這 ...

若果連身在泰國。也要在香港穩佛牌的諮詢係巧合?若果喺FACEBOOK攢好。留言。喺本壇同一件牌的POS度都留言。係巧合?  如果係咁我念下期六合彩就係我中獎了

評分

查看全部評分

朋友,話已說過,下台階已給你,又有牌友好言相勸,你還死纒?你憑什麼在unite撒野?

那麼多證據還不認?我們不會再跟你浪費時間!你要走,請便,況且unite亦不歡迎你

不要再說什麼不知道,巧合,你當我們跟你一樣智商嗎?男人大丈夫,敢作敢為!

這不是叫躺著中槍,是叫司馬昭之心

評分

查看全部評分

算吧啦你

咁撚多巧合咩?

屌 你知唔知個機率係幾多?

你人在泰國, 要特登番來香港呢邊搵2484?

咁你會唔會身在美國麥當奴有薯條賣你唔要,

特登上網搵下,讚下香港既薯條? 再同人講你想食香港薯條?

屌 個機率有幾大你自己知

最重要係:

你唔識扮識, 咩叫 “咖肉,品相不錯呢,鐘形保存的比較完整,好牌,好牌!!”

真假都未識分, 你就亂尻咁讚人
你唔係推假牌既話, 你就係傻既!

仲話自己做左半個月功課, 乜尻野在FACEBOOK 半個月前已經POST, 留意, 狂問朋友
真假都未分到 屌你!

以我既經驗, 你50% 係真心ON 尻 , 50% 係幫手推POST 賣假野
即係: 你100% 都唔受我地UNITEHK 歡迎

明未?

評分

查看全部評分