新會員登記
搜索
查看: 7424|回復: 31

[討論] 大家有冇試過和合聖物?對和合有咩睇法?

大家有冇試過和合聖物?對和合有咩睇法?可唔可以同大家分享下經驗同用咩聖物?

我個人認為,預防總好過有問題先用聖物來補救,一來,你地未緣盡,二來,每當有問題出現時已太遲了!
所以,大家仲好開心既時候,不彷搵個incool旁下身,會好過有問題個陣煩到頭都爆!
同埋問題都要自已解決,聖物只係助力,自已點做先係最緊要!
講返和合,好多人會抱好大其望,會令到自已身心疲倦,不如大家討論下,比大家參考下{:6_338:}

評分

查看全部評分

thx for sharing

incool ? 陰?
回想差不多是 3-4 年前的事, 那時和女王初在一起, 口角頻生, 冷戰了一個星期,  當時小弟新手就上了一家佛店請了一尊 in cool, 其實都有點貴, 店家說沒有屍油沒有陰料, 你問我出自那位白衣我實在忘記....  反正我沒有配載過, 只是把這 in cool 放在女王的照片上, 約幾日後就湯告魯斯經典電影 - 最後武士(無事)

P.S 我曾經也找過一些和合的資料, 其實上環太平山街有一間廟 可 pray 月老和合二仙好靈驗 ...

評分

查看全部評分

hehe...但我ok la
我試下 post 相, 但可能明天才能出到, 因要通過檢閱

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

評分

查看全部評分

piggy915 發表於 6-9-2011 21:54
我試下 post 相, 但可能明天才能出到, 因要通過檢閱

你post了係邊?{:6_304:}
其實單身戴incool 有幫助嗎~?
想問(正牌)馬食能,象食能呢D同incool有乜分別?thx~