新會員登記
搜索
查看: 5051|回復: 22

唔好意思各c兄,有點事情想問下!

頭像被屏蔽
小弟無意開此post!但有點事情想問,希望各c兄可以幫幫手解決一下!

新舊佛牌拍賣場如何開post??要咩條件?? 各c兄可幫手望望我夠唔夠條件嗎??

我開發貼 既時間 , 系統發一句野比我  (抱歉,您在本版沒有權限進行此操作)

咁係咪姐係未夠資格還是其他問題?

不好意思,只急於找別人幫忙, 無意開貼呃分!
希望各c兄幫幫手!

你搵版規睇下先啦
頭像被屏蔽
網購有一定的風險,交易時小心自行驗收及自行評估風險,如有任何糾紛金錢損失,本版不會承擔任何責任,版友在本版討論區所涉及的發言內容或PM純屬版友個人意見,與本討論區立場無關。

本板只可出讓正廟佛牌

每日合共可出三個交易帖

最終完標時間 會是完最後一名出價者的後10分鐘

例如完標時間為當晚23:59,版友A在23:58落標,這樣拍賣便會順廷10分鐘,即是00:08,而中途版友B在00:05下標,這樣拍賣便會在00:15完結,如此類推..

本版主題貼內嚴禁評分

本版版主為求維持版面正常運作,絕對有權在任何情況下可以無須預先通知或事後解釋而向違規人仕而作出溫馨提示/警告/鎖帖/下沉/移帖/刪帖/屏敝/編輯內容/扣分/禁言/永久封鎖IP,
有關違規情況大概如下:

1.) 涉及爭議性的出售帖

a.) 一切交易文章, 如有任何交易上問題, 賣家需負全部責任, 買家需要向賣家作出追討, 請買賣雙方自行解決 ,Unite和版主對任何交易完全不會承擔任何責任。
b.) 如懷疑買家或賣家有欺騙成份, 請第一時間通知版主, 如版主不受理, 可聯絡管理人作跟進處理, 版主級以上的管理人可把事件放到(客觀分析區) 來處理,

請版主及版友們不要在討論區發表爭拗性文章, 以免影響其他版友正常地享用討論區服務。

2.)版友買賣方式

Unite 絕不容許不良銷售手法如下:
a) 版友對出售項目進行刻Sale , 例如主題或內容有[最平] 、[最靚] 或 [最有力] 等字眼。
b) 銷售上提供不清晰或有可能對版友造成誤導的主題或內容。
c) 版友透過使用多個帳號, 以造成該物品受歡迎既假像。
d) 未經別人同意使用別人圖片作自己銷售物品。
e) 以比市場價錢低方式出售仿製品(假牌) 。

這個嗎
頭像被屏蔽
可唔可以講我差d咩條件.?
你去 「我的Unite 香港佛牌討論區權限」 睇下
如果開唔post到即是你未夠資格
頭像被屏蔽
我睇左,佢新牌 老牌交易區都話ok (有個tick係到) 但就唔知點解係個蚪入面開貼就唔得
頭像被屏蔽
有無版主可以係到阿!!!?
頭像被屏蔽
有無人可以幫到我-o-!
DREAM_C 發表於 12-11-2014 02:41
可唔可以講我差d咩條件.?

兩個字:聰明
DREAM_C 發表於 12-11-2014 02:59
我睇左,佢新牌 老牌交易區都話ok (有個tick係到) 但就唔知點解係個蚪入面開貼就唔得 ...

呢兩個區要高級會員先開到ga wo