新會員登記
搜索
樓主: kikiki

[組合] 配帶象神和蝴蝶牌後的反應

阿森 發表於 11-11-2014 23:19
大便青綠色有機會係消化不良或者腸道功能失調!

我呢方面一向都麻麻,我之前都以為有事,但睇過醫生照過又冇事喔!
kikiki 發表於 11-11-2014 23:44
我呢方面一向都麻麻,我之前都以為有事,但睇過醫生照過又冇事喔!

首先,版主們吾用戴佛牌的思維去思考 師姐你戴佛牌后的生理異常,這是對的,因為這些可能只是巧合 當然,亦有可能你的生理反應是來自於所戴的佛牌,只是,縱然這有關佛牌,太過著眼於現象,很可能會使人迷失啊,希望 師姐明白這點 {:6_292:}
小小牛 發表於 12-11-2014 00:55
首先,版主們吾用戴佛牌的思維去思考 師姐你戴佛牌后的生理異常,這是對的,因為這些可能只是巧合 {:1_24 ...

謝謝師兄!反正而家正常返就ok了!
kikiki 發表於 12-11-2014 08:25
謝謝師兄!反正而家正常返就ok了!

師姐客氣了 同埋多口講句, 有很多牌都較蝴蝶牌好, 除非你真的很確定是 古巴傑士甩親手所做的真品 {:6_292:}
小小牛 發表於 12-11-2014 13:50
師姐客氣了  同埋多口講句, 有很多牌都較蝴蝶牌好, 除非你真的很確定是 古巴傑士甩親手所做的真 ...

對, 唔知點解, 我對蝴蝶牌都係敬而遠之, 甚至有點抗拒!  {:6_322:}
govampire 發表於 12-11-2014 15:18
對, 唔知點解, 我對蝴蝶牌都係敬而遠之, 甚至有點抗拒!

最早期嘅蝴蝶牌好d 嘅, 無咁 colourful, 無咁俗, 但早期的蝴蝶牌太多 A 貨了, 碰不得o架呢, 除非原廟供請 la {:6_292:}
小小牛 發表於 12-11-2014 13:50
師姐客氣了  同埋多口講句, 有很多牌都較蝴蝶牌好, 除非你真的很確定是 古巴傑士甩親手所做的真 ...

個牌係一個朋友拜開嘅泰國師傅黎香港既時候我跟埋佢去果時請返黎,冇問過個牌係咪古巴杰士甩喔!不過我深信無論帶咩牌都好,只要心存善念自然會好!小妹剛剛接觸泰國佛,仲有好多嘢要師兄們指點指點~ 多謝你既提點喔!
頭像被屏蔽
便便綠色消化不良ar see doctor la
多謝師姐!已經沒事了!
kikiki 發表於 12-11-2014 22:10
個牌係一個朋友拜開嘅泰國師傅黎香港既時候我跟埋佢去果時請返黎,冇問過個牌係咪古巴杰士甩喔!不過我深 ...

是的, 心態很重要{:6_314:} 而除咗要小心假牌之外, 亦千萬不要戴陰牌, 因為無論你心態如何好, 陰牌對佩帶者的禍害都是存在的 {:6_298:}