新會員登記
搜索
樓主: JasonChan2@FB

[求教] 祟笛面相似假牌

tim1207 發表於 9-11-2014 20:58
哈哈哈哈…阿特師兄你都發現到呀? 呢位師兄通常都只會有嘢問先出現㗎!得到答案就會走㗎啦 ...

e + d 後生仔都吾多識咩叫禮貌
小小牛 發表於 9-11-2014 21:44
e + d 後生仔都吾多識咩叫禮貌

忙姐忙姐,係我哋宅男得嚟又多事答人嘢姐
tim1207 發表於 9-11-2014 22:47
忙姐忙姐,係我哋宅男得嚟又多事答人嘢姐

講得岩,我地可能太過得閒又多事左D!
頭像被屏蔽
下,我岩先放工返到屋企先上網睇到全部留言,返工果時睇左陣都唔夠時間回,你估我地做醫院唔忙嫁咩,有時間去個廁所飲個水都汁到
頭像被屏蔽
一返到黎就無啦啦比人話無禮貌
頭像被屏蔽
阿森 發表於 9-11-2014 08:50
師兄,此牌就咁睇似係佛祖法相,但係本壇係唔會幫人鑑定真假的!另外,佛係"買"唔到的,係"請"或者"租", 如 ...

哦,知道!SOR用語用錯左,下次會留意返,因為個間野系朋友介紹,我就跟左上去買
頭像被屏蔽

THK師兄!我見到我個牌系第3行左邊第1個,個打座方式一模一樣,連D字都一樣
頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 9-11-2014 20:09
師兄 我地咁多人應左你 你唔回應 禮貌上都應該講聲唔該啦

我7點幾發完就去返工,朝早8點返工到呢家5點先返工,忙到咁邊有咁多時間開手機開電腦上網,我琴晚開過下個網去完WC都拿拿林出返去做野,冇時間回姐唔=我冇禮貌
JasonChan2@FB 發表於 10-11-2014 05:36
我7點幾發完就去返工,朝早8點返工到呢家5點先返工,忙到咁邊有咁多時間開手機開電腦上網,我琴晚開過下個網 ...

我無話你無禮貌 我提醒你啫 我一早都話你忙回唔到啦 係咪 ?
JasonChan2@FB 發表於 10-11-2014 05:25
一返到黎就無啦啦比人話無禮貌

對不起 師兄, 是我講錯說話, 請接受我的道歉