新會員登記
搜索
樓主: mameme

星期五有冇買星島

小小牛 發表於 8-11-2014 13:50
不過如果 e 本嘢係送嘅, 咁無所謂 la, 當做參考亦無妨

嘻嘻, 買唔到了, 因為是昨天的星島嘛, 不過無所謂啦。
govampire 發表於 8-11-2014 13:53
哈哈, 佢同蔡瀾一樣 ... 搏出位, 出左名就搵著數, 同一類人!

咁我覺得蔡瀾好過 e 個肥佬好多, 最少係文化上, 蔡瀾一定高過肥佬沖 {:6_316:} 而講到錢, 我都比較少聽到有關蔡瀾嘅負面嘢
小小牛 發表於 8-11-2014 14:08
咁我覺得蔡瀾好過 e 個肥佬好多, 最少係文化上, 蔡瀾一定高過肥佬沖  而講到錢, 我都比較少聽到 ...

咁講真, 蔡瀾除左俾人話咸濕, 仲有D不知所謂嘅 “食餅有餅味” 廣告之外, 都唔算太多負面野嘅。
govampire 發表於 8-11-2014 14:39
咁講真, 蔡瀾除左俾人話咸濕, 仲有D不知所謂嘅 “食餅有餅味” 廣告之外, 都唔算太多負面野嘅。
...

鹹濕 e + 嘢蔡瀾就梗o架喇, 不過他對住d 女明星算有規矩, 吾會好色得來口賤樣衰格衰而且他好似有練採陰補陽 {:6_298:}
小小牛 發表於 8-11-2014 15:00
鹹濕 e + 嘢蔡瀾就梗o架喇, 不過他對住d 女明星算有規矩, 吾會好色得來口賤樣衰格衰而且他好似 ...

哈哈, 我每次見佢出現響電視螢幕, 就會拿拿聲轉台!  

評分

查看全部評分

問我好過啦{:6_292:}
頭像被屏蔽
govampire 發表於 8-11-2014 15:19
哈哈, 我每次見佢出現響電視螢幕, 就會拿拿聲轉台!

唔系WOR 佢幾好人丫,我好多野問仍都親自答我,仲好詳細
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 8-11-2014 12:39
e 個肥佬胡, 扮有料, 爭名利......聽過好多 e 條友嘅負面嘢

係喎師兄, 你都係泰國通。{:6_296:}{:6_292:}
mameme 發表於 12-11-2014 09:06

啊, 師姐你識佢o架咩 {:6_304:}