新會員登記
搜索
查看: 2347|回復: 11

[已結緣] 慈善第七擊 - 捐錢得佛統府龍婆銀自身銅牌 15/11.2014 23:59

今次一樣都係為慈善建龍婆托大像,但安排上會有啲唔同,因為今次捐出嘅聖物係龍婆銀自身銅牌(迷你版). 而數量係30個!! 如果有幸被認捐晒的話…我諗會嚴重影響阿樹TEI師兄,因為分別會有30條數入落佢唔同户口。

所以經過考慮後,今次嘅安排係各位可入數落小弟嘅户口,到時候我會一條總數入比阿樹TEI 師兄去做布施。事後我會再出post詳細列明捐獻者同獻金數目,上傳收據等。大家可能會擔心到時候錢入咗我户口而我走數點算?! 我喺度只能夠口頭上承諾大家,而唔能夠比到實質證明各位,我只可以講…人在做,天在看吧!
其實迷你牌只有半隻手指公大,各位可能無咩興趣,但其目的都只係想募集多啲捐款。所以只要任何師兄姐捐$30或以上,上傳收據後再pm地址比我,我就包郵寄出聖物。無時間限制,最先30位師兄姐可得。

今次聖物都係由gmg168888師兄捐出,我負責安排,最後由阿樹TEI師兄布施。

希望各位師兄姐多多支持!!

HSBC : 577 143498 001  / Lee K* L**

參考資料:
"布施到泰南WAT DONSAK 建龍普托大像"
"走訪龍婆銀廟 屈當也孔"

評分

查看全部評分

樓主熱帖
下標:$30
多謝師兄,請入數後上傳入數紙,再pm地址比我。thanks

多謝師兄,請入數後上傳入數紙,再pm地址比我,thanks

謝謝
下標:30
師兄可否留一塊, 今晚過戶
ChiuChunPon@FB 發表於 9-11-2014 17:23
下標:30
師兄可否留一塊, 今晚過戶

當然可以,多謝師兄捐獻
Wechat jackpotjackpot

Thanks 師兄,明天寄出