新會員登記
搜索
樓主: govampire

[崇笛] 生日 龍婆啤 LP Pae 崇笛

多謝師兄欣賞!  {:6_292:}
govampire 發表於 7-11-2014 12:13
版主早晨!  多謝多謝!

早晨

係喎,既然係生日禮物,忘記同你講生日快樂添

生日快樂
govampire 發表於 7-11-2014 12:09
小小牛師兄, 我都想睇睇 龍婆爹親手造的彩泥崇笛!

請問有無相片分享下?  好想看看!   ...

Sorry 師兄, 我無請過 龍婆爹任何聖物, 只是在一位 師兄處見過一塊 龍婆爹的彩泥崇笛 {:6_292:}
danielchung 發表於 7-11-2014 12:23
早晨

係喎,既然係生日禮物,忘記同你講生日快樂添

版主太客氣了, 其實是上個星期的事啦, 只是一直未有影相 po 上來!

但今日返到 office, 見塊牌在枱頭, 趁有時間拿出來欣賞之餘, 又順便影 D 相分享下囉!  
我今年生日都係收佛牌,但就係我自己揀的,係好開心好有意義的,
恭喜師姐,順祝生日快樂!
小小牛 發表於 7-11-2014 12:40
Sorry 師兄, 我無請過 龍婆爹任何聖物, 只是在一位 師兄處見過一塊 龍婆爹的彩泥崇笛  ...

小小牛師兄, 無問題喎, 剛才有位師兄見到呢個 po, 已經 whatsapp 左相片俾我睇!  

有 2534 & 2517!  
gbwood 發表於 7-11-2014 13:31
不错,多谢分享~~~

多谢師兄欣賞!  {:6_292:}
taro 發表於 7-11-2014 13:33
我今年生日都係收佛牌,但就係我自己揀的,係好開心好有意義的,
恭喜師姐,順祝生日快樂! ...

多谢師兄欣賞!  對!!  生日收佛牌, 真係特別有意義哩!   {:6_294:}
govampire 發表於 7-11-2014 14:58
小小牛師兄, 無問題喎, 剛才有位師兄見到呢個 po, 已經 whatsapp 左相片俾我睇!  

有 2534 & 2517!  {: ...

生日快樂 {:6_294:}
嘩....龍婆啤金色彩泥崇笛呀
恭喜恭喜, 生日快樂