新會員登記
搜索
樓主: kkk

唔知講乜Q

kkk 發表於 7-11-2014 10:21
就算真有一塊阿贊多的牌。同你唔夾的又有何用?還係尋求同自己夾的吧

e + 同你最夾嘅係你兩位小朋友吧

嘻嘻, 咁 阿贊多嘅崇笛又誇張咗d {:6_295:} 前排我請咗塊鉛錫版行走佛, 感覺其正能量真係強大 {:6_327:}  
多謝kkk師兄開呢個post, 又見到咁多師兄正能量嘅回覆。從中感覺到希望,要努力向前行,走出而家嘅黑暗。多謝多謝各位。
冇錯,只要還生存就有希望never give up
小小牛 發表於 7-11-2014 10:29
嘻嘻, 咁 阿贊多嘅崇笛又誇張咗d  前排我請咗塊鉛錫版行走佛, 感覺其正能量真係強大   ...

2500? 呢件係好野來的 不過好少人識貨

評分

查看全部評分

chanwaiman 發表於 7-11-2014 10:36
冇錯,只要還生存就有希望never give up

never give up 一定得
tim1207 發表於 7-11-2014 10:33
多謝kkk師兄開呢個post, 又見到咁多師兄正能量嘅回覆。從中感覺到希望,要努力向前行,走出而家嘅黑暗。多 ...

失敗並不可怕。可怕的係企唔翻起身

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 7-11-2014 10:42
2500? 呢件係好野來的 不過好少人識貨

Yes, 2500 行走佛, 的確係好嘢來 {:6_327:} 希望第日有錢請 龍婆(側頭)添符印版 {:6_315:}
失敗唔可怕,要懂得從失敗之中學習,試問誰人未試過失敗,最緊要係唔好重複犯錯
韋拿 發表於 7-11-2014 14:04
失敗唔可怕,要懂得從失敗之中學習,試問誰人未試過失敗,最緊要係唔好重複犯錯 ...

多謝。超版賜教