新會員登記
搜索
樓主: tomy927

[四面神] 分享咩叫做真正坐艇

多謝師兄分享,哩期四面神配龍也殼真係靓到爆

好牌就唔怕既,但呢一期四面神手工差到冇朋友,塊面好似溶咗咁,啲顏色仲會甩色,真係唔知點攪好.............
頭像被屏蔽
hook282000 發表於 26-10-2014 12:55
好牌就唔怕既,但呢一期四面神手工差到冇朋友,塊面好似溶咗咁,啲顏色仲會甩色,真係唔知點攪好........ ...

權兄又唔好咁講呀,好多人當佢係寶日日拎上手玩架,哈哈,既然D九尾狐牌都有人用幾千幾千咁請返嚟,咁30隻四面神啫,小事啦,最少有師傅開過光吖嘛,叫做全部係真牌無比人呃{:6_296:}
殼貴過牌
hook282000 發表於 26-10-2014 12:55
好牌就唔怕既,但呢一期四面神手工差到冇朋友,塊面好似溶咗咁,啲顏色仲會甩色,真係唔知點攪好........ ...

鐵達尼號{:6_324:}

甩色都唔怕o既........可以搵專業畫師上番色都得
全是騎龍四面神?真厲害。
我同意權兄的說法,這期模型真的有點兒不夠細緻。小立尊多數外表也看不清(特別是龍頭底座)。小供奉型甩色的問題也多(特別是面部或手部)。