新會員登記
搜索
樓主: 三上青安@FB

[象神] 中左伏帆船,,有資料地方!買左2000B 唉!!!

我見過
wesley427 發表於 22-10-2014 20:19
古巴傑士拿(蝴蝶王)有出過帆船牌。

至於佛牌真假本壇就唔會評論。

認同~
另三上師兄點解一口咬定係假?
咩原因?
唔係掛⊙_⊙係象神廟請到假牌?
taro 我問過同比佢睇過阿贊!!佢話古巴杰無出過E個牌,同子細位做得唔好,我下次過去一家要拎放大鏡學野!!!
cmwong114:象神果間賣佛牌好多象神底部係空,佛牌符珠符通咩都無,我買個船好似人地賣豆腐,成板拎出黎,廟盒都無小心小心選擇!!{:6_311:}

補充內容 (23-10-2014 16:32):
還有 我出主題,係想帶動大家小心選擇自己喜愛O既佛牌
古巴杰?你係唔係講古巴傑士甩?
你有冇問廟d lp 呢個牌邊個做呀
剩係一味話中伏,
好多聖物外型都好似嫁la,

仲有,好多大廟出ge 神像都冇入藏,個底空了了,冇咩問題,你咁想要多料,你去屈班柏請,一定多
唔明....
OTKC師兄你講到咁型!! 而家係我中伏唔係你中伏,如果你有資料,你就拎D資料出來比大家研究!!E個南傳佛教網係比大家研究同分享同拍賣!
唔係質疑對方!我去其他廟入面問, 問阿贊 阿贊果話係假,如果你尊重南傳佛教,係就唔好質疑阿贊啦!
你意思在象神廟內有假牌?
gmg168888  係呀

多謝三上兄,不論真定假,
個賣相咁粗糙,
我點都吾會買law!!!!