新會員登記
搜索
樓主: pump

[分享] 一個小小的分享!!

ykh420 發表於 21-10-2014 00:59
好貴呀,,但幾正既係

其實唔貴....因為好大張
taro 發表於 21-10-2014 01:06
坦白講...寺廟應該好少有呢類情況~
俾我都會唔多舒服。
如果我就會睇睇當下心情再感受同面符有緣與否再決 ...

好多時唔關D僧人事....
chanwaiman 發表於 21-10-2014 12:02
貴唔緊要, 比人當水魚就勢係假

同意{:6_327:}
小馬 發表於 21-10-2014 13:17
坐地起價,如果沒有官方的合理解說,那真的氣難下。
但如果真的喜歡(肯定有人說將來請便更貴之類的說話)也 ...

須然很喜歡....但不能接受特發性加價,其實這張符布很大張........是2米 X 1米半,大張個一隻門
pump 發表於 20-10-2014 12:57
一間寺廟中除了廟中僧侶.....還有其他人的,如師兄心水清....會意會到我想說什麼! ...

只能說某些人太會做生意了·係我的話只會失望走·轉請其他聖物
kkk 發表於 22-10-2014 01:23
只能說某些人太會做生意了·係我的話只會失望走·轉請其他聖物 ...

沒法子,時代不同了,近這10年很多廟也進化...

時機未到:今天請不走,重有一天到我手!!
pump 發表於 22-10-2014 08:18
沒法子,時代不同了,近這10年很多廟也進化...

時機未到:今天請不走,重有一天到我手!!  ...

實在太多廟這樣了·只好等待時機吧·係你的始終都會翻嚟的
kkk 發表於 22-10-2014 08:44
實在太多廟這樣了·只好等待時機吧·係你的始終都會翻嚟的

絕對應同 , 係你的始終係你 , 唔係你的免強唔到 , 有錢都無用
頭像被屏蔽
你洗嚟洗去都係面果枕,老虎都收啦。
供請到自己唔開心我绝對唔會囉!過一排見到另一樣鐘意的聖物你就會忘記啦