新會員登記
搜索
樓主: govampire

[其他/冠蘭] 驅趕惡夢的龍婆蓋 2555 滅魔刀

哈哈, no problem!  小小牛師兄心中有佛就得啦!  
tim1207 發表於 28-10-2014 15:27
無錯,我都分別請咗滅魔刀,魂魄勇,同埋鬼王
但我請嗰尊魂魄勇嘅法相同一般唔同,唔係老人度手 ...

係喎, 魂魄勇 + 滅魔刀 ---->  強勁組合!  
少少補充, 我尊魂魄勇也是 "米芝蓮" 大隻仔 (LP Dum 的)!  
govampire 發表於 29-10-2014 14:26
唔唔, 但我有時又覺得魂魄勇帶少少陰, 所以一間屋一個就夠了!

如果係正法開光的魂魄勇, 並不會帶陰唷 {:6_306:}
小小牛 發表於 30-10-2014 09:59
如果係正法開光的魂魄勇, 並不會帶陰唷

小小牛師兄早晨!  可能魂魄勇有 魂魄二字 , 所以感覺才有一些 ....

當然, 是正法開光的,

而且是 LP Dum 的經線白褲仔特別版, 我都好鐘意架。{:6_292:}
govampire 發表於 30-10-2014 10:23
小小牛師兄早晨!  可能魂魄勇有 魂魄二字 , 所以感覺才有一些 ....

當然, 是正法開光的,

師姐早晨 {:6_341:}

請問 龍婆 Dum 的魂魄勇係咪好似佢把滅魔刀咁貴o架 {:6_305:}
小小牛 發表於 30-10-2014 10:29
師姐早晨

請問 龍婆 Dum 的魂魄勇係咪好似佢把滅魔刀咁貴o架

龍婆 Dum 的魂魄勇 供金 $1XXX!

我反而無佢把滅魔刀!  {:6_296:}

我都有肥仔版 LP Dum 的魂魄勇!  {:7_346:}
govampire 發表於 30-10-2014 11:04
龍婆 Dum 的魂魄勇 供金 $1XXX!

我反而無佢把滅魔刀!

咦, 吾算太貴喎, 龍婆 Dum 把滅魔刀貴到喊 {:6_309:}
Ooooohhh, 龍婆 Dum 把滅魔刀貴到喊!  有幾貴?  2XXX / 3XXX  {:6_298:}
thanks for sharing