新會員登記
搜索
查看: 2305|回復: 20

[求教] 求刺符 高手 指教

板主!你好!放糸呢到吾知岩吾岩?如錯左!吾好意思!                                                                                            小弟想了解下![[九層佛塔]]D符入面既意義! [[吾糸指上面9個佛祖]]  [[[吾糸指功能!]]]   糸問D格仔入面D符!   D符的意義?
頭像被屏蔽
自己問師傅喇,刺個果人最清楚,唔同師傅都有唔同,刺之前問清楚,一世架,守既野都多
mameme 發表於 11-10-2014 10:05
自己問師傅喇,刺個果人最清楚,唔同師傅都有唔同,刺之前問清楚,一世架,守既野都多 ...

師姐, 你都有刺符o架
mameme 發表於 11-10-2014 10:05
自己問師傅喇,刺個果人最清楚,唔同師傅都有唔同,刺之前問清楚,一世架,守既野都多 ...

你好!請教下!你意思系每個師父的九層佛塔刺符[[就算圖案一樣.就算同–間廟]]都有吾同的意義?  吾該哂
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 11-10-2014 14:24
師姐, 你都有刺符o架

所以我有諗清楚好耐,再搵正法師傅,出自屈班柏既師傅
mameme 發表於 11-10-2014 18:40

師姐刺咗咩符?屈班柏應該都係阿贊刺符之後龍婆加持?
符係你自己睇圖決定?定係叫師父幫你決定?
mameme 發表於 11-10-2014 18:40

請問是否刺個五條經文
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 11-10-2014 21:42
請問是否刺個五條經文

唔系呀主要有關招財既符,亦會有人緣同平安

評分

查看全部評分

我都想刺
頭像被屏蔽

去泰國d寺廟刺la,個人建議唔好系香港亂搵阿贊刺